Libnet.ro
UNICEF

01:05

Regele Mihai a murit.10 mai 1946: ultima reprezentatie de gala a Majestatii Sale

Adevărul Adevărul,
Regele Mihai a murit.10 mai 1946: ultima reprezentatie de gala a Majestatii Sale

Regele Mihai I a murit marti, 5 decembrie. Pe 10 mai 1946, cel din urma suveran al romanilor sarbatorea cea din urma zi nationala sub semnul monarhismului. Aceasta este reconstituirea acelei zile, in care tinutele regale si banchetele somptuoase au fost acoperite de pozele cu Stalin si discursurile ideologice ale bolsevicilor. continuă pe Adevărul

Ultimele imagini cu Regele Mihai in orasul de pe malul Borcei. La ce eveniment a participat Majestatea Sa

Regele Mihai a murit. Pe 9 mai 2011, Regele Mihai a fost pentru ultima data la Calarasi unde a participat alaturi de Principesa Margareta la dezvelirea bustului Majestatii Sale, amplasat pe Aleea Regilor din Parcul Central.

Regele Mihai a murit. Universitatea din Cluj, data ca exemplu de monarh in ultima sa vizita in inima Ardealului

Regele Mihai a murit. in ultima sa vizita la Cluj-Napoca, in 2009, Regele Mihai primea titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. Atunci se implineau 77 de ani de cand monarhul pasise prima data in aula universitatii.

Locuitorii din Savarsin plang dupa Regele Mihai. Va indemn sa aprindeti o ultima lumina pentru acea Romanie demna pe care Mihai I a iubit-o

Locuitorii comunei aradene Savarsin sunt in doliu dupa moartea Regelui Mihai. Oamenii au iesit pe porti si povestesc despre intalnirile pe care le-au avut de-a lungul anilor cu ultimul monarh al Romaniei.

ULTIMA FOTOGRAFIE cu Regele Mihai! S-a aflat MOTIVUL pentru care NU vor mai aparea alte imagini cu Regele (FOTO)

Regele Mihai a murit, marti, la ora 13. Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost facute publice de Casa Regala in ianuarie 2016, cu doua luni inainte de anuntul privind boala sa grava si retragerea.

Emotionant. Ultima fotografie cu Regele Mihai

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost.

Regele Mihai a murit in Elvetia. Cand va sosi in Romania aeronava cu trupul monarhului

Regele Mihai I a murit marti 5 decembrie, la ora 13. 00, la locuinta sa din Aubonne Elvetia), la varsta de 96 de ani. La capataiul sau s-a aflat, pana in ultima.

REGELE MIHAI A MURIT! ROMANIA, iN DOLIU!

Regele Mihai a murit, la 96 de ani, a anuntat marti Familia Regala a Romaniei. Majestatea Sa s-a stins din viata marti, la ora 13, ora Romaniei, alaturi fiindu-i pana in ultima clipa.

Marele mister ramas dupa ce Regele Mihai a murit: de ce l-a exclus din linia de succesiune la tron pe Principele Nicolae, singurul sau nepot

Excluderea din Linia de Succesiune a Principelui Nicolae a fost ultima mare decizie luata de Regele Mihai. Anuntul din 2015 a surprins pe toata lumea, dat fiind ca Nicolae era singurul nepot. Excluderea lui Nicolae a impartit adeptii monarhiei in doua tabere. Anul acesta, Principesa Margareta a adaugat paie pe foc si i-a interzis lui Nicolae sa vina la capataiul Regelui bolnav, amplificand suspiciunile ca in spatele excluderii au stat interesele familiei Principesa Margareta - Principele Radu.

Regele Mihai s-a stins neimpacat! Se judeca de ani de zile cu Statul roman

Chiar daca in ultima vreme s-a aflat in agonie, Regele Mihai se afla in proces cu institutiile statului roman. in clipa de fata, sunt pe rol doua procese. Unul se desfasoara la.

Regele Mihai a incetat din viata

ACTUALIZARE 15:46 Dacian Ciolos: Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului Regele Mihai I va ramane in memoria mea, ca, probabil, a majoritatii romanilor, un simbol al demnitatii, nobletii si echilibrului, prin modul in care si-a impletit destinul cu evolutia Romaniei moderne, a scris astazi Dancian Ciolos pe pagina sa de Facebook. *ACTUALIZARE 15:46 USR: Regele Mihai I va ramane in istoria Romaniei ca un simbol al luptei pentru libertate si pentru democratie *ACTUALIZARE 15:32 Istoricul Ioan Aurel Pop: Regele Mihai a reprezentat efectiv o forta morala pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:25 Partidul Social Democrat transmite condoleante Familiei Regale dupa moartea Regelui Mihai, aratand ca viata fostului suveran a stat sub semnul dragostei fata de patria pe care nu a parasit-o cu adevarat nici atunci cand istoria a decis altfel, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:22 Primarul Capitalei va propune Consiliului General ca Piata Victoriei sa poarte numele Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:17 Tariceanu: Ziua de astazi este una trista pentru poporul roman *ACTUALIZARE 15:10 Orban: Am primit cu durere in suflet vestea ca Majestatea Sa nu mai este printre noi, se inchide o pagina de istorie *ACTUALIZARE 15:13 Presedintele Iohannis a postat si pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleante *ACTUALIZARE 15:06 Dragnea: Sunt profund intristat de vestea mortii Regelui Mihai *ACTUALIZARE 15:02 Tudose: Regele Mihai a fost un model de moralitate si demnitate pentru romani *ACTUALIZARE 14:55 Ponta: Regele Mihai a fost o personalitate care a marcat istoria tarii noastre aproape un secol *ACTUALIZARE 14:50 Iohannis: Regele Mihai a fost una dintre cele mai mari personalitati ale tarii noastre -------- Regele Mihai a incetat din viata astazi, la ora 13. 00, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia, a anuntat Casa Regala.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )