Libnet.ro
UNICEF

06:30

CINEVARA continua seria de proiectii de film in aer liber cu Insiang. Primul film filipinez proiectat la Cannes va putea fi vazut joi seara, la Rezidenta BRD Scena9

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
CINEVARA continua seria de proiectii de film in aer liber cu Insiang. Primul film filipinez proiectat la Cannes va putea fi vazut joi seara, la Rezidenta BRD Scena9

Joi, 23 iulie, de la ora 21:00, in gradina Rezidentei BRD Scena9 Str. I L Caragiale 32), va fi proiectat filmul artistic filipinez Insiang, regizat de Lino Brocka, in cadrul seriei de proiectii de film in aer liber CINEVARA. Accesul se va face pe baza de bilet, achizitionat prin Eventbook, locurile disponibile fiind limitate. continuă pe Ceaşca de Cultură

Masca de protectie devine obligatorie si in aer liber! Care a tara europeana care a luat aceasta decizie

Belgia continua lupta cu coronavirusul luand noi masuri de restrictie. Dupa ce relaxarea a dus la cresterea numarului de cazuri, autoritatile au decis ca masca de protectie sa fie obligatorie si in aer liber, atunci cand vorbim despre zone aglomerate, targuri, piete, baruri, restaurante, terase.

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Lovitura dura pentru romani. Autoritatile au decis inchiderea piscinelor si reducerea programului la terasele in aer liber. in ce orase se aplica restrictiile

Decizie fara precedent in Arges, unul dintre judetele din Romania cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Autoritatile au decis impunerea unor masuri stricte in 12 localitati din acest judet, dupa ce premierul Romaniei a auntat ca aceasta zona se afla sub supraveghere, fiind luata in calcul carantina zonala pe acest teritoriu. Printre restrictiile stabilite .

P Castigatorii editiei 2020 si Focus Pelicam in aer liber la Cinema Elvire Popesco

Ajuns la cea de-a 9-a editie, festivalul Pelicam, desfasurat intre 10-19 iulie, a atras peste 10,000 de accesari in cadrul editiei online, cu filme difuzate in premiera nationala, in proiectii unice, gratuit, pe platforma oficiala. Programul a inclus si sesiuni de QA cu realizatorii filmelor, la finalul proiectiilor, dezbateri live pe teme de mediu cu cineasti si specialisti din domeniul ecologiei, discutii cu activisti tineri de mediu din diferite tari, ateliere online pentru copii si concursuri in parteneriat cu Seneca Ecologos si Glamour Romania.

Opera Nationala Bucuresti lanseaza Stagiunea Estivala 2020: Concerte in aer liber in fiecare weekend, pana pe 22 august (VIDEO)

Opera Nationala Bucuresti este din nou alaturi de public si lanseaza Stagiunea Estivala 2020. in fiecare weekend, pana pe 22 august, iubitorii de arta se vor putea delecta cu o serie de concerte in aer.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )