Libnet.ro
UNICEF

16:31

Artistii din teatru o plang pe Catalina Buzoianu, care va fi inmormantata marti la Cimitirul Bellu ortodox

Adevărul Adevărul,
Artistii din teatru o plang pe Catalina Buzoianu, care va fi inmormantata marti la Cimitirul Bellu ortodox

Inmormantarea Catalinei Buzoianu va avea loc marti, 6 august, la Cimitirul Bellu ortodox, transmite UNITER. Regizoarea a murit, sambata, la varsta de 81 de ani, iar artistii care se ocupa de arta Thaliei deplang disparitia celei care le-a marcat cariera. Catalina Buzoianu a format generatii de actori si regizori, a un dascal extraordinar, care a dat incredere studentilor sai. Valeria Seciu a fost o actrita fetis pentru marea regizoare. continuă pe Adevărul

Regizoarea Catalina Buzoianu va fi inmormantata marti, la Cimitirul Bellu din Capitala

Regizoarea Catalina Buzoianu, care a murit sambata, la varsta de 81 de ani, va fi inmormantata marti, la Cimitirul Bellu Ortodox din Capitala, a anuntat Uniunea Teatrala din Romania UNITER).

Catalina Buzoianu a murit la 81 de ani. Am facut in viata tot ce am putut. Artista era numita o legenda in armura de argint rar VIDEO

Lumea teatrului isi exprima regretul fata de disparitia marii regizoare Catalina Buzoianu, care s-a stins, ieri, la varsta de 81 de ani. imi doresc singuratatea, spunea artista care se retrasese in ultima perioada. Catalina Buzoianu a r ealizat spectacole memorabile la Teatrul Mic si Bulandra: Maestrul si Margareta sau Dimineata pierduta.

A murit Catalina Buzoianu. Activitate profesionala uriasa pentru cunoscutul regizor

Regizoarea Catalina Buzoianu a murit la 3 august 2019, la varsta de 81 de ani, anunta Uniunea Teatrala din Romania UNITER). Catalina Buzoianu, unul dintre cei mai importanti regizori de teatru din Rom.

La despartirea de o salvatoare - Catalina Buzoianu

Incheiem una dintre cele mai cumplite saptamani nu doar pentru teatrul din tara noastra, ci pentru tot ceea ce inseamna cultura si spiritualitatea romaneasca. Am fost siliti sa ne luam, rand pe rand, adio de la doua mari actrite- Florina Cercel si Monica Ghiuta-, de la dramaturgul si regizorul Pusi Dinulescu, si, de parca nu ar fi fost de ajuns, ieri a picat ca un trasnet vestea mortii uneia dintre cele mai complexe personalitati care a marcat definitiv, profund, inevitabil, teatrul. E vorba despre Catalina Buzoianu. Care nu a fost doar o mare, o imensa regizoare.

Regizoarea Catalina Buzoianu va fi inmormantata marti, la Cimitirul Bellu ortodox

Regizoarea Catalina Buzoianu va fi inmormantata, marti, la Cimitirul Bellu ortodox, informeaza UNITER intr-o postare pesite-ul uniunii. UNITER isi exprima imensul regret la plecarea dintre noi a.

DOLIU in teatrul romanesc: Regizoarea Catalina Buzoianu a murit la 81 de ani

Regizoarea Catalina Buzoianu a murit sambata, la 81 de ani, informeaza Agerpres, citand un anunt al Uniunii Teatrale din Romania UNITER). Considerata a fi unul dintre cei mai importanti regizori de teatru.

A murit regizoarea Catalina Buzoianu

Regizoarea de teatru Catalina Buzoianu a murit la varsta de 81 de ani. Informatia a fost confirmata pentru Agerpres de reprezentanti ai Uniunii Teatrale din Romania.

Catalina Buzoianu a incetat din viata. Marea regizoare avea 81 de ani. VIDEO

Catalina Buzoianu a murit la varsta de 81 de ani, anunta Casa de productie a TVR pe pagina sa de Facebook. Nascuta pe 13 aprilie 1938 la Braila, Buzoianu a fost unul dintre cei mai importanti regizori de.

Catalina Buzoianu a murit. Regizoarea avea de 81 de ani

Regizoarea Catalina Buzoianu a murit la varsta de 81 de ani, au anuntat fosti studenti si colegi de-ai artistei, pe Facebook.

A murit regizoarea Catalina Buzoianu

Regizoarea Catalina Buzoianu a murit sambata, la varsta de 81 de ani.

ştiri din Cultura

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )