Libnet.ro
UNICEF

16:15

Filmul Nu ma atinge-ma ajunge in cinematografele din tara. Regizoarea Adina Pintilie vorbeste despre proiect, de la ora 15.00, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Filmul Nu ma atinge-ma ajunge in cinematografele din tara. Regizoarea Adina Pintilie vorbeste despre proiect, de la ora 15.00, la Adevarul Live

Adina Pintilie, regizoarea controversatului film Nu ma atinge-ma / Touch me not, castigator al Ursului de Aur, la editia de anul trecut a Festivalului de Film de la Berlin, vine de la ora 15. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre unul dintre cele mai personale proiecte cinematografice. continuă pe Adevărul

PENTRU CONSTRUCTIA PRIMULUI SPITAL DE ONCOLOGIE PEDIATRICA DIN TARA NOASTRA: Mastercard, donatie de un milion euro

Mastercard se alatura proiectului de constructie a primului spital de oncologie pediatrica din tara noastra si doneaza 1 milion de euro pentru asigurarea noilor tehnologii din incinta spitalului.

Volkswagen ar putea deschide o uzina in Serbia, scrie presa din tara vecina

Volkswagen ar putea deschide o uzina in Serbia unde investitiile ar putea totaliza 1,4 miliarde euro, scriu mai multe publicatii din tara cu capitala la Belgrad. Presa mai scrie ca Bulgaria a fost principala tara contracandidata. Volkswagen nu a comentat informatia, dar au mai aparut multe stiri cum ca grupul ar vrea sa deschida o uzina in regiune.

Marius Manole: Daca nu iesim din acest haos, EU PLEC DIN TARA! Cu totii vom pleca... Eu nu stiu cum vom trai in Romania daca Romania va fi pe mana acestor hoti (VIDEO)

Marius Manole a declarat ca daca Romania nu va iesi cumva din haosul creat de PSD-ALDE, atunci va pleca din tara. Si nu va fi nici pe departe singurul. Actorul a insistat ca traim un moment extrem de important.

GHEORGHE PIPEREA: Nimeni nu se preocupa de &171;free lancerii &187; din tara noastra

Liber profesionistii din tara noastra, asa zisii free lanceri, categorie in care se incadreaza o serie de specialisti din economie, se confrunta cu o multime de dificultati in activitatea lor si nimeni nu se preocupa de ei si de problemele lor, este de parere avocatul Gheorghe Piperea.

Cod galben de vant puternic joi dimineata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in zone din judetele Sibiu si Cluj, in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la.

PRIMER: Ordonanta OUG 77/2011 (taxa clawback) aduce prejudicii fabricilor de medicamente din tara la fel cum face Ordonanta OUG 114/2018 pentru banci

Rapoartele financiare pentru anul 2018 depuse de fabricile de medicamente din Romania arata ca taxa claw-back franeaza dezvoltarea industriei de resort din Romania punand sub semnul intrebarii continuarea fabricarii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2992 seconds )