Libnet.ro
UNICEF

14:45

Faces of Death, considerat unul dintre cele mai socante filme facute vreodata. Regizorul: E destul de cool cand te gandesti ca am creat un film cult

Adevărul Adevărul,
Faces of Death, considerat unul dintre cele mai socante filme facute vreodata. Regizorul: E destul de cool cand te gandesti ca am creat un film cult

In 1978, aparea filmul Faces of Death, considerat unul dintre cele mai socante filme realizate vreodata, plin cu secvente cu autopsii, prabusiri de avioane si executii. Ani mai tarziu, cand un baiat din Massachusetts si-a ucis un coleg, a declarat ca filmul l-a facut sa se decida. continuă pe Adevărul

Germania: Erdogan a inaugurat o mare moschee in Koln, una dintre cele mai impozante din Europa

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, si-a incheiat vizita in Germania prin inaugurarea unei mari moschei la Koln, informeaza AFP. Lacasul de cult este unul dintre cele mai mari din Europa si a fost fina.

Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Anuntul facut de Politia Capitalei

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a.

Unul dintre cei mai importanti chitaristi din istorie s-a stins din viata

Otis Rush, chitarist si cantaret de blues, a carui influenta a fost resimtita mai ales in genul rocknroll, a decedat sambata la varsta de 83 de ani, relateaza AFP care citeaza un anunt publicat de.

Politia Capitalei: Bucurestiul este una dintre cele mai sigure capitale europene. Furturile sunt pe primul loc

Capitala Romaniei este una dintre cele mai sigure capitale din Europa, datele de bilant ale Politiei aratand ca la nivel national se inregistreaza cea mai scazuta criminalitate din ultimii zece ani, a declarat luni Gratiela Vaduva, seful Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din Politia Capitalei.

Cum a reusit una dintre cele mai bogate femei din Timisoara sa scape de taxa de paragina aplicata de primarie pentru o cladire lasata in ruina

Consiliul Local Timisoara a emis zeci de hotarari de supraimpozitare a unor cladiri istorice neingrijite. Printre proprietarii supusi supraimpozitarii s-a aflat si Rodica Vlad, patroana a lantului de farmacii Vlad si una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Timisoara. Rodica Vlad a contestat hotararea de supraimpozitare in instanta si a castigat.

Drama fara margini pentru una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii

Una dintre cele mai bune handbaliste din lume, multipla campioana mondiala, europeana si olimpica, trece prin momente grele.

iPhone XS in teste, la 24 IT. Primele impresii despre unul din cele mai asteptate telefoane ale anului

Suntem la intalnirea noastra saptamanala cu noutatile din lumea IT. Saptamana aceasta am primit in teste telefonul care strange liste lungi de precomenzi si cozi la deschiderea magazinelor. Asadar,.

Doliu in lumea academica: Unul dintre cei mai apreciati politologi a murit (FOTO)

Politologul Antoine Sfeir, specialist reputat al studiilor privind lumea araba si musulmana, a decedat in noaptea de duminica spre luni la varsta de 70 de ani a anuntat Cahiers de lOrient, publicatia pe care.

Care sunt destinatiile cu cele mai ieftine zboruri la final de 2018

Pentru ca trecerea de la zilele cu rasfat din concediu la cotidian sa fie mai placuta, echipa din spatele motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro dezvaluie care sunt cele mai ieftine destinatii internationale dintre cele mai cautate din Europa, pentru romanii aflati in cautarea unei noi escapade.

Ploiestiul devine unul dintre orasele cu cel mai scump transport public din tara. n oras circula si autobuze mai vechi de 40 de ani

Joi, consilierii locali din Ploiesti au aprobat proiectul de hotarare prin care o calatorie cu transportul in comun ajunge sa coste 2,5 lei, fata de 2 lei. Noile tarife se aplica din 1 octombrie, iar la abonamentele lunare preturile au ramas neschimbate. Ploiestiul ajunge sa aiba printre cele mai scumpe transporturi in comun, dar are si printre cele mai vechi flote, fiindca in circulatie sunt si autobuze si tramvaie mai vechi de 1980. Ploiestiul va avea insa si autobuze noi, un contract fiind semnat in august, pentru 50 de autobuze.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )