Libnet.ro
UNICEF

20:30

Festivalul Anonimul, solidar cu Piata Victoriei. Regizorul Emir Baigazin, premiat pentru contributia la frumusetea cinematografiei universale

Adevărul Adevărul,
Festivalul Anonimul, solidar cu Piata Victoriei. Regizorul Emir Baigazin, premiat pentru contributia la frumusetea cinematografiei universale

Organizatorii Festivalului International de Film Independent Anonimul si-au aratat solidaritatea fata de protestatarii din Piata Victoriei, purtand haine negre, vineri seara, cand, inaintea proiectiilor din campingul de la Sfantu Gheorghe, pe scena evenimentului a urcat regizorul kazah Emir Baigazin, care a fost recompensat cu trofeul pentru contributia la frumusetea cinematografiei universale. continuă pe Adevărul

Protest Piata Victoriei: peste 5.000 persoane. In piata a ajuns si presedintele PNL, Ludovic Orban

Peste 5. 000 de persoane se afla sambata seara, in jurul orei 20. 00, in Piata Victoriei, unde se desfasoara un nou protest anti PSD, la care ia parte si liderul PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a trecut prin multimea stransa in piata, oprindu-se.

Mitingul Diasporei: Noi proteste in Piata Victoriei

42 Fortele de ordine, mobilizate in Piata Victoriei Fortele de ordine sunt mobilizate in acest moment in Piata Victoriei din Capitala. Potrivit surselor, zeci de dube de jandarmi si de ambulante sunt deja in jurul Guvernului.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

A doua seara de proteste: Mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

UPDATE: Numarul protestarilor din Piata Victoriei a ajuns la 5000. Pana la ora 20. 00, manifestatia a fost una pasnica. UPDATE:in Piata Victoriei se afla aproximativ 3000 de.

Protestele s-au reluat in Piata Victoriei: Noi imbranceli intre protestatari si jandarmi(VIDEO)

Protestele din Piata Victoriei au fost reluate sambata. inca de la ora pranzului, oamenii au inceput sa se stranga in Piata Victoriei, si au existat deja si incidente intre manifestanti si.

Peste 400 de persoane ranite in Piata Victoriei

Peste 60. 000 de persoane s-au aflat la protestul de aseara din Piata Victoriei, potrivit Agerpres. Un numar de 440 de persoane dintre care 24 de jandarmi au primit ingrijiri medicale la mitingul din Piata Victoriei din Capitala, potrivit unei informari a ISU Bucuresti-Ilfov.

FOTO Cu ce munitie au tras jandarmii n multimea din Piata Victoriei

Protestul diasporei de vineri seara din Piata Victoriei s-a lasat cu violente si cu o interventie brutala a jandarmilor care au dat cu gaze lacrimogene, au lansat grenade cu gaz iritant si au aruncat grenade cu efect acustic in toate directiile. in urma interventiei jandarmilor in piata au ramas cartusele si capsulele grenadelor cu gaze lacrimogene, dar si munitie neexplodata. Sute de persoane au fost ranite si au necesitat interventia medicilor.

VIDEO Dan Barna, de la mitingul din Piata Victoriei: Este un abuz incredibil cand un stat decide sa-si gazeze propriii cetateni

Presedintele USR, Dan Barna, care participa la mitingul din Piata Victoriei pentru a strange semnaturi pentru campania Fara penali in functii publice, spune ca Jandarmeria a fost gazele lacrimogene la fiecare jumatate de ora, desi in piata este o atmosfera linistita si normala, nu este nimeni violent sau agresiv. Dan Barna sustine ca jandarmii sunt cei care incita manifestantii si vor sa distruga protestul pasnic al romanilor din diaspora.

PROTEST iN PIATA VICTORIEI. Lume REFUGIATA in scari de bloc, COPIII PLANG in bratele parintilor (FOTO)

Peste 70 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incidentelor din Piata Victoriei. Jandarmii au folosit de mai multe ori gazelacrimogene si chiar au adus un tun cu apa. Jandarmeria a anuntat.

Peste 80.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza Justitie, nu coruptie! si Romania, trezeste-te!. Jandarmeria: in Piata au venit membrii galeriilor (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Peste 80. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Multimea este masata in piata si pe bulevardele Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff siIancu de Hunedoara. Numarul total al.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )