Libnet.ro
UNICEF

20:45

Moartea regizorului Lucian Pintilie a indoliat lumea culturala romana. Tudor Giurgiu: Era mandru si viclean. Necrutator cu prostii, adorabil la barfa

Adevărul Adevărul,
Moartea regizorului Lucian Pintilie a indoliat lumea culturala romana. Tudor Giurgiu: Era mandru si viclean. Necrutator cu prostii, adorabil la barfa

Regizorul Lucian Pintilie a murit miercuri, la ora 21. 00, la spitalul Elias din Capitala. Vestea a indoliat mai multe personalitati ale culturii romane care au vorbit despre ce a insemnat regizorul pentru ei si pentru arta cinematografica si teatrala. continuă pe Adevărul

Moartea regizorului Lucian Pintilie a indoliat lumea culturala romana. Criticul de arta George Banu: Pintilie a crezut in arta, nu in oameni

Regizorul Lucian Pintilie a murit miercuri, la ora 21. 00, la spitalul Elias din Capitala. Vestea a indoliat mai multe personalitati ale culturii romane care au vorbit despre ce a insemnat regizorul pentru ei si pentru arta cinematografica si teatrala.

Trupul neinsufletit al regizorului Lucian Pintilie va fi depus vineri la Teatrul Bulandra

Trupul neinsufletit al regizorului de teatru si film Lucian Pintilie va fi depus vineri, intre orele 10. 00 si 16. 00, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra, iar inmormantarea va avea loc sambata, la orele 12. 00, la Cimitirul Bellu Ortodox, anunta UNITER.

Amintirile lui Lucian Pintilie despre Victor Rebengiuc. Iubirea si respectul meu pentru tine sunt atat de profunde ca ti-as taia unghiile de la picioare

Vestea mortii regizorului Lucian Pintilie indolieaza lumea filmului si a teatrului. in cartea sa, Bricabrac, Lucian Pintilie a scris despre amintirile pe care le avea alaturi de Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai mari actori cu care a lucrat.

Caru' cu vedete: O poveste de dragoste ca n filme! Cine a fost marea iubire a regizorului Lucian Pintilie;Lavinia Prva, suparata pe jurnalisti. Care este adevarul din spatele zvonurilor legate de sarcina si divort;Modelul Petra Nemcova si-a aratat lenjer

Margherita are un nou iubit? S-a pozat alaturi de Aslan Sadeghi, fostul Biancai Dragusanu. In urma cu un an, si-a batut o fosta iubita. Oficial, Margherita de la Clejani neaga faptul ca ar fi. Prigoana ii da replica lui Bahmu, care l-a acuzat ca ar fi altoit-o. Adriana Bahmuteanu a incheiat in urma cu trei ani divortul de Silviu Prigoana, insa iata ca razboiul.

Alina Mungiu-Pippidi: Fringhia taiata. La moartea lui Lucian Pintilie

Lucian Pintilie ma oprise sa imi vorbeasca despre acoperisul mansardei lui de la Paris si cerurile pe care le vedea de acolo, cerurile atlantice, schimbatoare, prevestitoare, care te convocau, te invadau, te inspaimintau si te locuiau la toate orele si la toate zilele, pregatindu-te in propria ta casa de pasul final.

Lucian Pintilie a murit. Alexandru Darie: Contributia lui e imensa la istoria teatrului si a filmului

Lucian Pintilie a murit. Regizorul Alexandru Darie, directorul Teatrului Bulandra, a afirmat ca moartea maestrului Lucian Pintilie reprezinta o mare pierdere si a evocat contributia imensa a acestuia la istoria.

La disparitia marelui regizor Lucian Pintilie

Miercuri seara inca o veste proasta s-a abatut asupra Romaniei. Aceea a mortii regizorului de teatru si film Lucian Pintilie. Extrem de important pentru creatia lui artistica, in teatru, in film, in eseu, in memorialistica, dar nu numai.

Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la Spitalul Elias

Regizorul Lucian Pintilie este internat pe sectia de terapie intensiva de la Spitalul de Urgenta Elias din Capitala, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale pentru Mediafax, precizand ca starea regizorului este una grava.

VIDEO Regizorul Lucian Pintilie a murit

Regizorul Lucian Pintilie a murit, miercuri seara, la varsta de 84 de ani, potrivit news. ro. Domnul Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, s-a internat duminica, 13 mai 2018, La Spitalul de Urgenta Elias, in stare foarte grava, in contextul acutizarii unor afectiuni cronice. A fost tinut in Sectia Terapie Intensiva unde a necesitat interventii medicale, monitorizare si tratament de specialitate. S-a stins din viata azi, 16. 2018, la ora 21, potrivit unui comunicat al spitalului. Biografie: Lucian Pintilie a inspirat generatii de regizori.

Lucian Pintilie a murit. Comunicatul oficial al spitalului

Lucian Pintilie a murit. Domnul LUCIAN PINTILIE in varsta de 84 de ani s-a internat duminica, 13. 2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare foarte grava in contextul acutizarii unor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )