Libnet.ro
UNICEF

00:07

Regizorul Lucian Pintilie a murit la varsta de 84 de ani

Adevărul Adevărul,
Regizorul Lucian Pintilie a murit la varsta de 84 de ani

Regizorul Lucian Pintilie a murit miercuri, la ora 21,00, la Spitalul Elias din Capitala, transmite Agerpres. ro care il citeaza pe purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvius Negoita. continuă pe Adevărul

VIDEO Regizorul Lucian Pintilie a murit

Regizorul Lucian Pintilie a murit, miercuri seara, la varsta de 84 de ani, potrivit news. ro. Domnul Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, s-a internat duminica, 13 mai 2018, La Spitalul de Urgenta Elias, in stare foarte grava, in contextul acutizarii unor afectiuni cronice. A fost tinut in Sectia Terapie Intensiva unde a necesitat interventii medicale, monitorizare si tratament de specialitate. S-a stins din viata azi, 16. 2018, la ora 21, potrivit unui comunicat al spitalului. Biografie: Lucian Pintilie a inspirat generatii de regizori.

Regizorul Lucian Pintilie a murit. Coincidenta dureroasa

Marele regizor Lucian Pintilie a incetat din viata la varsta de 84 de ani. Pintilie era internat in stare grava in spital de ceva vreme. Regizorul Lucian Pintilie, timp de cateva zile, a impartit acelasi.

Regizorul Lucian Pintilie, n stare grava la Spitalul Elias din Capitala

Regizorul Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, a fost internat, duminica seara, pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Elias din Capitala, fiind intr-o stare grava, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, dr. Silvius Negoita.

Regizorul Lucian Pintilie a murit

Lucian Pintilie, unul dintre cei mai importanti cineasti romani, a incetat din viata la varsta de 84 de ani. Regizorul fusese internat zilele trecute, in stare grava, la Spitalul Elias. A fost permanent la.

Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la sectia ATI a Spitalului Elias din Capitala

Cel mai mare regizor roman este in stare critica. Lucian Pintilie, in varsta de 84 de ani, a fost internat, duminica seara, pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Elias din Capitala,.

Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la spital!

Regizorul Lucian Pintilie a ajuns iar pe mana medicilor, la doua saptamani dupa ce fusese tranportat si internat la Spitalul Elias, Lucian Pintilie a fost internat duminica seara pe sectia de Anestezie si Terapie.

Regizorul Lucian Pintilie, in stare grava la Spitalul Elias

Regizorul Lucian Pintilie este internat pe sectia de terapie intensiva de la Spitalul de Urgenta Elias din Capitala, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale pentru Mediafax, precizand ca starea regizorului este una grava.

Regizorul Lucian Pintilie, internat in stare grava

Regizorul Lucian Pintilie a ajuns din nou la Spitalul Elias, in stare grava, fiind internat pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Acesta a mai fost internat la sfarsitul lunii aprilie. Potrivit Cancan, m.

Lucian Pintilie a murit. Comunicatul oficial al spitalului

Lucian Pintilie a murit. Domnul LUCIAN PINTILIE in varsta de 84 de ani s-a internat duminica, 13. 2018, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, in stare foarte grava in contextul acutizarii unor.

Lucian Pintilie a murit, dar a lasat romanilor o comoara cinematografica superba

Lucian Pintilie a murit in seara zilei de 16 mai, la varsta de 84 de ani, insa lasa in urma o adevarata comoara cinematografica. Lucian Pintilie s-a stins din viata in jurul orei 21, la Spitalul Elias, din Capitala. Suferind de mai multe afectiuni cronice, acesta a fost internat duminica, 13 mai, la spital, pe [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )