Libnet.ro
UNICEF

00:06

Andre Rieu: Oriunde as fi in lume, ma gandesc la Bucuresti. Violonistul olandez i-a adus la extaz pe tineri si mai putin tineri deopotriva REPORTAJ

Adevărul Adevărul,
Andre Rieu: Oriunde as fi in lume, ma gandesc la Bucuresti. Violonistul olandez i-a adus la extaz pe tineri si mai putin tineri deopotriva REPORTAJ

Sambata a avut loc primul concert Andre Rieu si orchestra Johann Strauss. Olandezul s-a reintors la Bucuresti, alaturi de orchestra sa colorata si vesela. Cum ne-a obisnuit, spectacolul a fost marcat de momente amuzante, gaguri ale cantaretilor si pauze pentru intarziati. Repertoriul a cuprins arii din opera lui Puccini Madama Butterfly, o interpretare a melodiei Hallelujah, un Ave Maria, dar si nelipsitul vals Dunarea albastra. continuă pe Adevărul

Andre Rieu si Johann Strauss, spectacol de exceptie in Capitala: Oriunde in lume as fi, ma gandesc la Bucuresti (VIDEO)

Muzica, emotie si maiestrie! Sunt cele trei cuvinte care pot defini spectacolul de vis sustinut de Andre Rieu la Bucuresti! Faimosul violonist a incantat miile de romani prezenti in Piata.

Trafic restrictionat in centrul Capitalei, sambata si duminica, unde vor avea loc doua concerte sustinute de Andre Rieu

Traficul rutier va fi restrictionat sambata si duminica in Piata Constitutiei unde violonistul Andre Rieu si Johann Strauss Orchestra sustin doua concerte.

Cum a fost concertul Andre Rieu de aseara

Violonistul Andre Rieu a adus, sambata, la Bucuresti, un omagiu muzicii romanesti cu interpretarea instrumentala a cantecului Ciobanas cu 300 de oi si a invitat publicul la dans cu Dunarea albastra- vals creat de cel pe care l-a numit regele lumii: Johann Strauss.

Restrictii in Piata Constitutiei pentru concertul Andre Rieu

Traficul rutier va fi restrictionat la sfarsitul acestei saptamani, in Piata Constitutiei, unde violonistul Andre Rieu si Johann Strauss Orchestra vor sustine, sambata si duminica, doua concerte, informeaza Agerpres.

Andre Rieu, surpriza de proportii la concertul din Piata Constitutiei

Andre Rieu a adus, sambata, la Bucuresti, un omagiu muzicii romanesti cu interpretarea instrumentala a cantecului Ciobanas cu 300 de oi si a invitat publicul la dans cu Dunarea a.

Concertele Andre Rieu, asigurate de 150 de politisti de la ordinea publica. Circulatia din jurul Pietei Constitutiei, blocata. Vezi aici rutele alternative

Politia Capitalei a emis un comunicat in care precizeaza ca cele doua concerte ale lui Andre Rieu din Capitala vor fi pazite de 150 de politisti de la ordinea publica. Potrivit mediafax, acestia vor fi.

Restrictii de trafic rutier, in weekend, cu ocazia concertului sustinut de Andre Rieu

Traficul Rutier va fi restrictionat in Capitala, in weekend, cu ocazia concertului sustinut de Andre Rieu in Piata Constitutiei, se arata intr-un comunicat de presa emis, vineri, de Brigada Rutiera a Politiei Capitalei.

Traficul rutier restrictionat in Capitala, in weekend, cu ocazia concertului sustinut de Andre Rieu

Traficul Rutier va fi restrictionat in Capitala, in weekend, cu ocazia concertului sustinut de Andre Rieu in Piata Constitutiei, se arata intr-un comunicat de presa emis, vineri, de Brigada Rutiera a Politiei Capitalei.

Andre Rieu vine din nou in Romania pentru a sustine un concert. Cand va avea loc acesta si unde

Celebrul violonist olandez va concerta in Capitala pe 11 si 12 iunie. Deja i se pregateste scena, mai ales ca Rieu a intrat in sufletul romanilor dupa implicarea sa de dupa tragedia din Colectiv.

Concert Andre Rieu la Bucuresti: Accesul la spectacol, de la ora 19.00. Unde sunt restrictiile de trafic

Andrei Rieu concerteaza, in Bucuresti, in weekend, in Piata Constitutiei. Pentru aceste spectacole, a dus o scena uriasa, special din Olanda. Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )