Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concursul International George Enescu 2016 - Finala sectiunii de Vioara

Adevărul Adevărul,
Concursul International George Enescu 2016 - Finala sectiunii de Vioara

Intr-o inclestare dramatica, cei sase candidati ramasi in competitie au evoluat pe aceeasi scena a minunatului Ateneu, FilarmonicaGeorge Enescusi Universitatea Nationala de Muzica numarandu-se printre sprijinitorii acestui eveniment major. Repertoriul recomandat a impus alte stiluri, care au marcat artele spre sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul celui de-al XX-lea. continuă pe Adevărul

Un rus din Kazahstan si doi sud-coreeni, in Finala Sectiunii de Vioara a Concursului International George Enescu 2016

Erzhan Kulibaev din Kazakhstan, Gyehee Kim si Donghyun Kim, ambii din Coreea de Sud, s-au calificat in Finala Sectiunii de Vioara a Concursului International George Enescu 2016.

Violonistul Erzhan Kulibaev, premiul al 3-lea in cadrul Concursului International George Enescu

Violonistul kazah Erzhan Kulibaev a obtinut premiul al treilea in cadrul Concursului International George Enescu, dupa concertul final in care a interpretat Ceaikovski - Concerto op. 35 in Re Major pe scena Ateneului Roman, informeaza KMG International prin intermediul unui comunicat de presa.

Violonista Gyehee Kim din Coreea de Sud castiga Concursul Enescu 2016 la Sectiunea Vioara, dupa o Finala in care a interpretat Ceaikovski

Violonista Gyehee Kim din Coreea de Sud castiga Concursul Enescu 2016, Sectiunea Vioara, dupa o Finala in care a interpretat Concertul pentru vioara in Re Major op. 35 de Ceaikovski. Finala a.

Un violonist din Kazahstan si doi sud-coreeni sunt finalistii Sectiunii Vioara a Concursului Enescu 2016. Urmeaza o Finala cu concerte de Ceaikovski si Beethoven

Erzhan Kulibaev Kazahstan), Gyehee Kim Coreea de Sud) si Donghyun Kim Coreea de Sud) s-au calificat in Finala Sectiunii de Vioara a Concursului International George Enescu 2016. Rezultatele au fost.

Samsung sprijina valorile romanesti, sustinand cinci tineri romani din Concursul International George Enescu

Samsung Electronics Romania, liderul pietei de tehnologie din Romania, sustine anul acesta cinci tineri artisti romani participanti la Concursul International George Enescu sa devina mari muzicieni ai lumii si sa-si traiasca visul, prin intermediul campaniei Sustinem simfonia viitorului. Suma totala donata de Samsung pentru tinerii artisti se va ridica la 50,000 de euro. Desfasurat o .

Violonista Gyehee Kim din Coreea de Sud a castigat Concursul Enescu 2016 la Sectiunea Vioara, dupa ce a interpretat Ceaikovski in finala

Violonista Gyehee Kim din Coreea de Sud castiga Concursul Enescu 2016, Sectiunea Vioara, dupa o Finala in care a interpretat Concertul pentru vioara in Re Major op. 35 de Ceaikovski. Finala a avut loc luni, 19 septembrie, la Ateneul Roman. Pe locul al doilea s-a situat cel mai tanar concurent inscris la Sectiunea Vioara, Donghyun Kim Coreea de Sud), iar pe locul al treilea Erzhan Kulibaev Kazahstan).

Interviu cu Raluca Stirbat: Biografia lui George Enescu trebuie rescrisa urgent

Una dintre cele mai bine cotate pianiste romane s-a implicat direct in renovarea casei memoriale a marelui compozitor din Mihaileni, abandonata de autoritatile locale. Raluca Stirbat a studiat muzica la Viena, e laureata a numeroase concursuri si festivaluri nationale si internationale si este pasionata de George Enescu. Aceasta a vorbit intr-un interviu despre muzica, despre talent si daruire, despre valoare si misiunea fiecaruia dintre noi.

Luni, pe 19 septembrie, va avea loc finala la vioara in cadrul Concursului Enescu. Finalistii au fost desemnati

Un violonist din Kazahstan si doi sud-coreeni sunt finalistii Sectiunii Vioara a Concursului Enescu 2016. Urmeaza o Finala cu concerte de Ceaikovski si Beethoven.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )