Libnet.ro
UNICEF

10:45

Super food pentru toata familia Noua carte despre super-alimente a lui Jamie Oliver

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Super food pentru toata familia Noua carte despre super-alimente a lui Jamie Oliver

Noua carte de bucate a lui Jamie Oliver, Super food pentru toata familia duce mai departe filosofia din spatele primului sau volum despre super-alimente, Super food in fiecare zi, promovand de data aceasta mancatul sanatos pentru toata familia. Adauga ceva nou in randul preparatelor preferate ale familiei tale si mareste-ti repertoriul de retete cu bucate . continuă pe Ceaşca de Cultură

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte. Iata despre ce este vorba!

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte luna aceasta. Este al treilea volum lansat in ultimii 5 ani. Iata despre ce este vorba in cea mai recenta creatie a presedintelui Romaniei! .

Iohannis lanseaza o noua carte: ce spune in anuntul de pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis are deja publicata o carte intitulata Pas cu pas. Acum, se pregateste de lansarea unui nou volum. Seful statului a postat, pe Facebook, un mesaj in care isi anunta cea de-a doua carte. Postarea e insotita de mesajul in curand. Despre ce este noua carte a lui Iohannis Noua carte a presedintelui [] .

Klaus Iohannis lanseaza o noua carte

Klaus Iohannis raspunde celor mai importante intrebari despre Uniunea Europeana intr-o noua carte: EU. RO un dialog deschis despre Europa Cea de-a treia carte a Presedintelui Klaus Iohannis, EU.

Klaus Iohannis se pregateste sa lanseze o noua carte. Ce titlu are aceasta

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni pe Facebook ca urmeaza sa lanseze o noua carte. Acesta a postat o fotografie a copertii, impreuna cu mesajul in curand.

HOROSCOP pentru toata saptamana 9-14 aprilie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Pestii au planete importante in semnul lor zodiacal

AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat, duminica, la Antena 3, horoscopul pentru toata saptamana 8 aprilie-14 aprilie. Pentru saptamana urmatoare berbecii incep foa.

UPDATE Presedintele Iohannis lanseaza o noua carte

Presedintele Klaus Iohannis anunta lansarea unei noi carti. Volumul va fi disponibil in librarii de la jumatatea acestei luni, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii editurii Curtea Veche, la care a fost publicata aceasta carte a sefului statului. in introducerea volumului, Iohannis spune ca a incercat sa prezinte, intr-o maniera accesibila, principalele mecanisme, valori si teme politice relevante pentru proiectul european.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru toata saptamana 7-13 aprilie 2019. Taurii isi intalnesc sufletul-pereche, Fecioarele sufera de ipohondrie

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 7-13 aprilie. HOROSCOP BERBEC Tinuta voastra martiana va face luptatori si ambitiosi. E nevoie de multa.

HOROSCOP. Previziunile runelor pentru toata saptamana 8-15 aprilie, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii au parte de cadouri-surpriza, Leii castiga pe toate planurile

Numeorologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 8-15 aprilie. Berbec. Are o saptamana in care trebuie.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )