Libnet.ro
UNICEF

07:45

S-a stins un simbol al Operei din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
S-a stins un simbol al Operei din Bucuresti

Decenii la rand, artisti si melomani s-au obisnuit ca, in fiecare zi, sa-l regaseasca pe maestrul de cor Stelian Olariu in sala de repetitii sau pe scena, pregatind sau coordonand ansamblul cu fervoarea si minutia sa recunoscuta, cu stiinta si tenacitatea unica prin care a reusit sa construiasca un cor de nivel international. continuă pe Adevărul

Accident grav la iesirea din Bucuresti: Cinci persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital (VIDEO)

Accident grav pe DN6 Bucuresti - Alexandria, la iesirea din Bucuresti catre Bragadiru. Doua masini si un microbuz au fost implicate intr-un carambol in urma caruia cinci persoane au ajuns la spital,.

Raed Arafat precizeaza ca o statie de metrou din Bucuresti a fost aproape de a fi inchisa din cauza problemelor privind evacuarile de urgenta

Seful de la Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat in cadrul unei emisiuni tv de la Digi24 ca o statie de metrou din Bucuresti a fost la un pas de a fi inchisa din cauza problemelor grave privind evacuarea de urgenta.

Se intrerupe temporar alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si Ilfov

E-Distributie Muntenia va intrerupe sambata, temporar, alimentarea cu energie electrica in anumite zone din Bucuresti si din judetul Ilfov, in vederea efectuarii unor lucrari programate, relateaza Agerpres.

Holender, dat in judecata pentru defaimarea artistilor Operei Nationale Bucuresti

Opera Nationala Bucuresti, prin Beatrice Rancea, director general interimar, nu raspunde articolelor tendentioase, false si lipsite de substanta, de natura a afecta activitatea institutiei aduse in spatiul public de diferite persoane precum cele aparute in ultima perioada, potrivit unui comunicat. Ioan Holender, fostul director artistic al Festivalului Enescu, a avut atacuri dure la adresa artistilor, invitati la Opera de Beatrice Rancea.

Doamna primar a abandonat infrastructura si drumurile din Bucuresti

Gabriela Firea a abandonat infrastructura si drumurile din Capitala, a declarat presedintele Partidului National Liberal PNL), Cristian Busoi, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )