Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cel mai mare succes teatral romanesc, peste hotare, din 2019. Povestea printesei deocheate a fost aplaudata de inalti oficiali europeni la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare succes teatral romanesc, peste hotare, din 2019. Povestea printesei deocheate a fost aplaudata de inalti oficiali europeni la Bruxelles

1200 de spectatori, diplomati, politicieni de rang inalt, oameni de cultura si de afaceri s-au bucurat, la Bruxelles, de spectacolul Povestea printesei deocheate, productie a Teatrului Radu Stanca. Spectacolul regizat de Silviu Purcarete, cu o scenografie semnata de Dragos Buhagiar, a avut trei reprezentatii, in decembrie, in cadrul Festivalului Europalia. continuă pe Adevărul

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Castiga peste 10.000 de euro lunar

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente si castiga si o suma frumusica. Despre cine este vorba? Vedeta de la Kanal D cu cele mai mari venituri Emisiunea Teo Show difuzata pe postul de televiziune Kanal .

Cel mai mare impostor din fotbalul mondial: Povestea jucatorului care a pacalit patru cluburi pe trei continente

Olandezul Bernio Vehagen 25 de ani) are profil pe cel mai mare site de transferuri din lume, are un CV care cuprinde formatii decente, e prezentat mijlocas de banda de meserie, dar are si o mare problema: n-a jucat nicaieri!.

Ce faci in noaptea dintre ani? Parintele Cleopa, despre cea mai mare grija de Anul Nou

incepand de la Anul Nou, grija noastra cea mai mare trebuie sa fie alta, spune Parintele Cleopa. Cel mai mare lucru este sa ne innoim viata, sa luam aminte, cu fiecare an nou, sa lasam cate un pacat care ne stapaneste cine stie de cand si sa punem in locul lui o virtute.

Presedintele Frantei si cel al Egiptului indeamna la cea mai mare retinere in fata riscului unei escaladari militare in Libia

Presedintii francez Emmanuel Macron si egiptean Abdel Fattah el-Sisi au discutat la telefon despre riscurile unei escaladari militare in Libia si au indemnat toti actorii internationali si libieni . ) la cea mai mare retinere, a anuntat luni presedintia franceza, relateaza AFP.

LG anunta cel mai ciudat aparat electrocasnic: nu e frigider sau automat de cumparaturi

LG incearca intrarea intr-o noua categorie de produse cu ajutorul unui mastodont ce pare sa fie semnificativ mai mare decat un frigider cu doua usi. in cazul in care ai o afinitate pentru.

IN PERIOADA DE IARNA: Romania are cea mai mare crestere a turismului din UE

Tara noastra inregistreaza, in perioada de iarna, cea mai mare rata de crestere a turismului fata de majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate, luni, de Eurostat.

WTA: Esecul Simonei Halep din finala Roland Garros 2017 (vs Jelena Ostapenko), a treia cea mai mare surpriza a deceniului

Esecul Simonei Halep din finala Roland Garros 2017, contra letonei Jelena Ostapenko, a fost desemnat de catre WTA a treia cea mai mare surpriza a deceniului.

Rusia acuza China de furtul unor tehnologii militare. Moscova este cel mai important furnizor de armament al Beijingului

Rusia, de departe cel mai important furnizor de armament al Chinei, acuza statul chinez de furtul unor tehnologii militare. in prezent, Rusia, care are o economie slaba, are nevoie disperata de veniturile.

Sergio Aguero, cel mai bun marcator din Premier League in ultimul deceniu

Atacantul argentinian Sergio Aguero este cel mai bun marcator din ultimul deceniu in Premier League, potrivit Opta. De asemenea, David Silva, colegul sau de la Manchester City, este jucatorul cu cele mai multe pase decisive in intervalul 2010-2019.

Cel mai batran rinocer din lume a murit la varsta de 57 de ani

Un rinocer negru, considerat cel mai in varsta rinocer din lume a murit vineri in Tanzania la varsta de 57 de ani. Femela rinocer, pe nume Fausta a murit, potrivit ingrijitorilor din rezervatia in care se afla animalul, din cauze naturale, scrie CNN.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )