Libnet.ro
UNICEF

16:30

Premiere inedite si reprezentatii suplimentare in luna septembrie la Opera Comica pentru Copii

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Premiere inedite si reprezentatii suplimentare in luna septembrie la Opera Comica pentru Copii

Datorita numarului mare de solicitari, premiera lunii septembrie a ajuns la 16 reprezentatii. Musicalul Erus si Valea Generozitatii este inspirat din cartea cu acelasi titlu a autorului de succes Alec Blenche. Pe langa atmosfera vesela si plina de culoare, spectacolul promite si o lectie importanta despre oameni, bogatiile naturii si ce putem face pentru a . continuă pe Ceaşca de Cultură

HOROSCOP chinezesc pentru luna septembrie. Sobolanii trebuie sa fie intelegatori, Tigrii sunt calmi si diplomati

Zodiacul chinezesc pentru luna SEPTEMBRIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de.

P Cinema in aer liber toata luna septembrie: Caravana Cinemobilul isi continua drumurile prin tara

Continua sezonul de proiectii de film in aer liber pentru Caravana Cinemobilul. in luna septembrie, locuitorii din regiuni diferite ale tarii se vor bucura de experienta unui cinematograf in aer liber la ei in oras. Aflat la cea de-a 5-a editie, Cinemobilul a ajuns vara aceasta in 43 de orase din 27 de judete ale tarii, oferindu-le oamenilor care nu au in mod obisnuit sansa vizionarii de filme in aer liber bucuria unor seri de film memorabile, alaturi de cei dragi. Peste 35,000 de persoane au participat pana acum la proiectiile Cinemobilul din acest sezon. Programul a inclus filme de animatie din ultimii 2 ani, publicul-tinta fiind copiii.

HOROSCOP pentru toata luna septembrie. Berbecii incep o noua poveste de dragoste pe finalul lunii, Gemenii sunt foarte vorbareti

A venit, a venit toamna Iti mai amintesti melodia? O gasesti mai jos. In continuare vei citi horoscop lunar dragoste SEPTEMBRIE 2019, prima luna de toamna a acestui an. O luna de toamna ce incepe in.

HOROSCOP pentru luna septembrie. Racii au parte de provocari, Pestii sunt cuprinsi de stari de anxietate

Trei semne zodiacale vor avea parte de o prima luna de toamna destul de dificila, dupa cum scrieElite Daily. Septembrie va incepe destul de relaxant pentru fiecare dintre noi, insa acest.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )