Libnet.ro
UNICEF

22:30

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, in octombrie la Opera Comica pentru Copii

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, in octombrie la Opera Comica pentru Copii

Sase reprezentatii in luna octombrie cu superproductia Madagascar - A Musical Adventure JR. Opera Comica pentru Copii prezinta, la Sala Mare, spectacolul Madagascar, a Musical Adventure JR, o aventura muzicala senzationala cu si despre copii, adaptata, de Jacqueline Bratu si Emil Pantelimon, dupa superproductia cinematografica Madagascar. Alaturi de leul Alex, zebra Marty, girafa Melman, hipopotamul . continuă pe Ceaşca de Cultură

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, in octombrie la Opera Comica pentru Copii

Sase reprezentatii in luna octombrie cu superproductia Madagascar - A Musical Adventure JR.

Unul dintre cele mai mari combinate comuniste a ajuns la vanzare pe OLX

Un teren de aproape 2 milioane si jumatate de metri patrati, parte din fosta platforma Rafo Onesti, este oferit la vanzare pe OLX.

Stirile ProTV: Unul dintre cele mai mari combinate comuniste, vandut pe OLX. Pretul cerut

Un teren de aproape 2 milioane si jumatate de metri patrati, parte din fosta platforma Rafo Onesti, este oferit la vanzare pe OLX.

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

Dancila: PSD va fi in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu Pro Romania; Acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD Viorica Dancila a declara vineri, inainte sedinta CEx a partidului ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din fruntea formatiunii, ca PSD va ramane in opozitie, si ca in niciun caz nu va face alianta cu Pro Romania.

Cele mai bogate femei din lume. O romanca, in Topul Miliardarelor. Pe ce loc se afla

Cu noroc sau multa munca, au reusit sa ajunga cele mai bogate femei din lume. Cum romanii sunt peste tot, si in Topul Miliardarelor regasim o parte din neamul nostru. Pe ce loc se afla? Cele mai bogate femei din lume Diane Hendricks, Meg Whitman si Anastasia Soare au construit imperii in domeniul lor de .

Ilinca Vandici, despre cele mai dureroase clipe din viata ei: Nu am trecut peste asta total

Ilinca Vandici a ales de cele mai multe ori sa apara in fata publicului doar cu zambetul pe buze. Fanii sai insa sunt curiosi de momentele dificile din viata ei si despre cum a putut trece peste. Iata marturiile extrem de sincere ale vedetei! Ilinca Vandici, despre cele mai dificile momente din viata sa Frumoasa .

Mihai Fifor: PSD merge in opozitie. Se incheie una dintre cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie Senatorul sustine ca vine tavalugul austeritatii

Mihai Fifor sustine ca, odata cu trimiterea PSD in opozitie, se incheie una din cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie. Secretarul general al PSD a facut aceasta afirmatie.

Se deschide festivalul culinar Casa Tudorii. Preparate traditionale, gatite de cele mai iscusite gospodine din Baragan

Preparate traditionale gatite de cele mai iscusite gospodine din Baragan vor face deliciul publicului la festivalul culinar organizat la situl arheologic de langa Giurgeni. Festivalul se deschide duminica, 13 octombrie.

Doliu in lumea cosmeticienelor. Una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene s-a stins la doar 46 de ani

Cristina Chirica, cunoscuta ca fiind una dintre cele mai apreciate stiliste de sprancene din Vaslui s-a stins din viata la 46 de ani.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )