Libnet.ro
UNICEF

12:01

Exponate unicat, in cea mai ampla retrospectiva Brancusi din ultimii 25 de ani, la Festivalul Europalia

Adevărul Adevărul,
Exponate unicat, in cea mai ampla retrospectiva Brancusi din ultimii 25 de ani, la Festivalul Europalia

Rugaciunea, Cumintenia Pamantului, Sarutul, Leda, Maiastra, Domnisoara Pogany se afla intre cele 25 de sculpturi ale lui Constantin Brancusi, imprumutate din mari muzee ale lumii, care pot fi vazute in premiera in Belgia, la Europalia, in cadrul celei mai ample retrospective a operei artistului roman din ultimii 25 de ani. continuă pe Adevărul

Cea mai importanta expozitie cu operele lui Brancusi si-a deschis portile la Bruxelles

Cea mai importanta expozitie organizata vreodata cu lucrarile lui Constantin Brancusi si-a deschis portile in Bruxelles. Organizatorii au facut eforturi uriase sa adunezeci de lucrari din marile muzee ale.

Cea mai mare frica a Mariei Ciobanu. Nu vreau sa ma inmormanteze acolo!

Parcursul ni-l facem, sfarsitul ni-l stim, asa ca moartea nu e o surpriza pentru nimeni, lucru care ne lasa sa ne ingrijim de acest aspect, caci asa e randuiala. Despre acest subiect a vorbit si Maria Ciobanu. Care este cea mai mare frica a solistei de muzica populara? Maria Ciobanu, cea mai mare frica De .

Jyoti Kisange Amge este cea mai scunda femeie din lume, potrivit Cartii Recordurilor. Cati centimetri are in inaltime

Daca va intrebati cine mai detine in momentul de fata recordul mondial la capitolul inaltime, Jyoti Kisange Amge este cea care marcheaza o extrema. Cea mai scunda femeie din lume masoara doar cativa centimetri si e cunoscuta si datorita carierei in actorie. Jyoti Kisange Amge, cea mai scunda femeie din lume! Specialistii de la Cartea .

De ce pentru Romania schimbarea portofoliilor de comisar european cu Ungaria ar fi cea mai buna miscare politica - Eurodeputat: Privind relatiile lui Orban cu Putin nu ma uit foarte pozitiv la Moldova, Ucraina si Georgia

Romania ar putea chiar sa si piarda portofoliul de comisar european pe Transporturi daca guvernarea PSD nu trimite la Bruxelles un candidat credibil, dupa ce prima nominalizare - Rovana Plumb - a fost respinsa, a avertizat presedintele Iohannis. Mie nu mi-ar parea rau, spune europarlamentarul roman Marian-Jean Marinescu PNL, EPP). Cred ca cea mai buna miscare politica pentru Romania ar fi sa schimbe portofoliul cu Ungaria, a continuat acesta.

Mihai Fifor atac furibund dupa ce a citit textul motiunii de cenzura: Cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat!

Mihai Fifor a venit cu un atac dur miercuri, pe contul personal de Facebook, dupa ce a citit textul motiunii de cenzura. Acesta sustine ca in cuprinsul acesteia a descoperit cea mai mare densitate de.

MIHAI FIFOR: Textul motiunii - cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat

Secretarrul general al PSD, Mihai Fifor, considera ca motiunea de cenzura propusa de opozitie contine cea mai mare densitate de minciuni pe metru patrat, ironizand formula de guvernare care se prefigureaza in cazul in care Guvernul ar cadea.

Orban: Dan Nica - iar o bataie de joc, nu are nici cea mai mica sansa. Exista riscul sa pierdem acest portofoliu

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, crede ca nici Dan Nica, noua propunere a Partidului Social Democrat pentru postul de comisar european pe Transporturi, nu are nici cea mai mica sansa sa ajunga in acel post. El sustine ca Romania risca sa piarda acest portofoliu si sa primeasca unul lipsit de semnificatie.

Cea mai mare companie de telefonie si internet din Bulgaria, Vivacom, ar putea fi vanduta cu peste 1 miliard Euro

Cea mai mare companie de telecomunicatii din Bulgaria, Vivacom, a primit doua oferte de cumparare de peste 1 miliard de euro fiecare, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.

VIDEO Care a fost cea mai ascultata piesa romaneasca a verii

Cea mai ascultata piesa romaneasca a verii a atins peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube si 3221 de difuzari.

Cum au trasat drumarii criminal linia discontinua pe cea mai aglomerata sosea din tara. Previzibil, la 12 ore dupa aplicare, deja avem un accident

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a inlocuit recent stratul de asflat de uzura pe cea mai aglomerata sosea din tara, DN 1, portiunea dintre Cluj-Napoca si Floresti, dar a facut si o serie de modificari in trafic.

ştiri din Cultura

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )