Libnet.ro
UNICEF

09:30

Concertul lui Richard Clayderman de pe 15 martie de la Ateneu va fi reprogramat

Adevărul Adevărul,
Concertul lui Richard Clayderman de pe 15 martie de la Ateneu va fi reprogramat

La Belle Epoque, concertul dedicat Zilei Femeii de celebrul Richard Clayderman, programat pe la Ateneul Roman, va fi reprogramat din cauza crizei provocate de raspandirea coronavirului. Celebrul pianist, acompaniat de Full Orchestra Camerata Regala, trebuia sa interpreteze duminica, 15 martie, piese in premiera printre care se numarau o compozitie proprie, un remake a unei capodopere Queen si multe alte surprize. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 9-15 martie. Sobolanii se bucura de viata sociala, Bivolii isi fac planuri

Iata zodiacul chinezesc pentrusaptamana 9-15 MARTIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

UDMR anuleaza evenimentele publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus

UDMR a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, anularea evenimentelor publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus. Avand in vedere noile masuri de preventie impuse de.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 9-15 martie. Berbecii dau si primesc, Fecioarele au motive sa sarbatoreasca

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 9-15 martie 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Horoscopul saptamanii 9 - 15 martie 2020. Noi inceputuri pentru zodii. Aventuri si lacrimi amare - FECIOARELE iau decizii importante

Saptamana 9 - 15 martie aduce schimbari pentru toate semnele zodiacale. Unii dintre nativi intra intr-o noua etapa a vietii.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 9-15 martie. Taurii au o perioada interesanta, Balantele depasesc insecuritatile

Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 9-15 martie 2020. Saptamana incepe fastuos, cu o SuperLuna plina in Fecioara, iar a doua zi Mercur isi incepe stationarea, inainte de a intra in miscare directa.

HOROSCOP saptamana 9-15 martie. Gemenii trebuie sa isi urmeze visul, Varsatorii au idei de a face bani

Iata horoscopul saptamanal 9-15 martie 2020. Saptamana incepe fastuos, cu o SuperLuna plina in Fecioara, iar a doua zi Mercur isi incepe stationarea, inainte de a intra in miscare directa.

HOROSCOP rune pentru saptamana 9-15 martie. Berbecii au parte de ceva neasteptat, Balantele au parte de schimbare

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOPUL saptamanii 9 - 15 martie 2020. Zodiile care au zile grele. Nimic nu le merge cum si-ar dori

A inceput o noua saptamana, iar zilele 9 - 15 martie 2020 nu aduc nimic bun pentru pentru aceste trei semne zodiacale.

Horoscop. Trendul astral al saptamanii 9-15 martie, cu Camelia Patrascanu. Spre weekend accentul cade pe bani si pe castig

Horoscop. Camelia Patrascanu a prezentat trendul astral pentru saptamana 9-15 martie 2020.

Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Iata ce nativi dau de dragoste si bani in saptamana 9-15 martie

Afla ce iti rezerva runele in urmatoarea saptamana. Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena3. ro, horoscopul runelor pentru saptamana 9-15 martie. Afla ce se intampla cu norocul nativilor fecioara,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )