Libnet.ro
UNICEF

15:30

VIDEO Cel mai romantic dans modern

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai romantic dans modern

In anii 20, Lindy Hop a devenit cel mai popular dans pentru ca propunea cele mai libere miscari pe care un barbat si o femeie le puteau face pe scena. Lindy Hop a pornit din casa picioarelor fericite si-a ajuns in salile de bal din toata lumea. Aceasta este istoria dansului care a apropiat cuplurile pe ringul de dans tocmai pentru ca le-a dat libertatea de a se distanta. continuă pe Adevărul

FOTO + VIDEO: Cel mai bun somelier al anului 2016

Cel mai bun somelier din Romania a fost ales, vineri, in cadrul celei de-a 14-a editie a evenimentului Trofeul Somelieriei 2016, care a avut loc in Capitala. Astfel, Adrian Jipa a fost desemnat somelierul anului 2016, dupa ce s-a distins intr-o serie de probe, care au constat in servire si decantare, degustare de vin si de spirtoase in orb, food wine pairing, demonstratie practica a interactiunii cu clientul.

Acesta este cel mai mare salariu al unui CEO din telecomul romanesc

Cel mai mare salariu al unui director general in domeniul telecomunicatiilor s-a ridicat anul trecut la 150. 000 de lei 33. 700 euro) brut lunar, potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii, la solicitarea WALL-STREET.

[P] Pregateste-ti CV-ul si vino la cel mai mare targ de joburi! Ce spun cei care si-au gasit job la editiile anterioare Angajatori de TOP Bucuresti?

Cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP, se apropie. Evenimentul va avea loc vineri si sambata, 25-26 martie, la Sala Palatului. Indiferent daca esti un candidat cu experienta sau esti la inceput de cariera, nu uita sa treci in agenda prezenta la eveniment. Cele 5000 de oportunitati de cariera deschise de companii sunt adresate atat profesionistilor, 17% dintre joburi sunt pentru candidatii senior level, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 56% sunt pentru candidatii entry-level.

Cercetatorii americani au creat in laborator cel mai mic genom viabil

Cercetatorii americani au creat in laborator cel mai mic genom viabil existent in natura, care contine numarul minim de gene indispensabile pentru un organism sa functioneze si sa se autoreproduca, noutate stiintifica care patrunde in tainele creatiei vietii, prezentata intr-un studiu publicat in revista americana Science, informeaza agentia France Presse.

A fost creat in laborator cel mai mic genom al unui organism viu

Cercetatorii americani au creat in laborator cel mai mic genom viabil existent in natura, care contine numarul minim de gene indispensabile pentru un organism sa functioneze si sa se autoreproduca, noutate stiintifica care patrunde in tainele creatiei vietii, prezentata intr-un studiu publicat in revista americana Science, informeaza agentia France Presse .

Un iPhone SE invelit in aur si cristale e cel mai urat lucru pe care il vei vedea azi

IPhone SE abia a fost lansat si deja a fost transformat intr-o bijuterie, chiar daca una de prost gust. Cei de la Goldgenie sunt cunoscuti pentru faptul ca acopera gadgeturile Apple in metale pretioase si pietre la fel de scumpe. Acum, ei au pus ochii pe iPhone SE, cel mai nou smartphone din gama Apple.

Anghel Iordanescu, cel mai prost platit antrenor de la EURO 2016. Reactia lui Razvan Burleanu

Potrivit unei statistici oferite de Finance Football, Anghel Iordanescu are cel mai mic salariu dintre cei 24 de selectioneri prezenti la turneul final EURO 2016.

Anghel Iordanescu, cel mai prost platit selectioner de la Euro 2016. Cine este in top

Anghel Iordanescu are cel mai mic salariu dintre toti selectionerii de la Euro 2016. Antrenorul Romaniei primeste un salariu de 120. 000 de euro pe an, in timp ce selectionerul Angliei, Roy Hodgson este.

Cel mai bun pictor roman al Marii Negre. Comandorul cu alura de actor de cinema i-a fost aghiotant regelui Carol al II-lea

Marea Neagra, numai ea. Aceasta este tema fundamentala a lucrarilor celui mai cunoscut pictor roman al marinelor - Dimitrie Stiubei, comandorul care i-a fost aghiotant Regelui Carol al II-lea.

Cel mai bun lucru pentru scoala romaneasca este tehnologizarea

Accesul cat mai facil la informatii sporeste educatia oamenilor, iar tehnologia se achita bine de acest aspect. Tehnologizarea scolii e in derulare si in Romania, chiar daca nu cu un ritm accelerat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )