Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cina de la Casa Alba care a socat natiunea americana de la 1901. Cea mai blamabila atrocitate care a fost vreodata savarsita de un cetatean, comisa de presedinte

Adevărul Adevărul,
Cina de la Casa Alba care a socat natiunea americana de la 1901. Cea mai blamabila atrocitate care a fost vreodata savarsita de un cetatean, comisa de presedinte

Desi o invitatie la cina pare a fi o banalitate, pe 16 octombrie 1901, omul pe care presedintele american de la acea vreme, Theodore Roosevelt, il invita la Casa Alba, avea sa socheze natiunea. Desi era un bun educator, Booker T. Washington era afro-american asa ca faptul ca a cinat cu presedintele a fost considerat o infamie. continuă pe Adevărul

Donald Trump si un iepure putin socat au deschis celebra Cursa cu oua de Paste de la Casa Alba (VIDEO)

Presedintele american, Donald Trump, si prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, au dat startul in a doua zi a Pastelui catolic traditionalei Curse cu oua de la Casa Alba. Este al doilea an in care.

Cum a fost Pastele pentru sotii Trump la Casa Alba

Traditional, la Casa Alba se organizeaza in fiecare an manifestatiile Easter egg roll. De 140 de ani, Prima Doamna este gazda evenimentului care are loc in fiecare luni, de Pasti. Melania Trump s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si a aratat, ca de obicei, impecabil.

Statele Unite: O fotografie postata de Casa Alba a ridicat semne de intrebari privind rasismul in Administratia Donald Trump (FOTO)

Vineri, Casa Alba a facut publica o fotografie cu toti noi stagiari pregatiti in aceasta primavara pentru a lucra in cadrul Administratiei lui Donald Trump. Numeroase comentarii au aparut imediat privind.

Trump a propus ca prima intalnire cu Putin sa aiba loc la la Casa Alba

Un membru al staff-ului de la Kremlin, Yuri Ushakov, a declarat, astazi, ca presedintele american Donald Trump a sugerat in cadrul unei convorbiri telefonice de luna trecuta cu Vladimir Putin ca un summit intre Rusia si SUA ar putea avea loc la Casa Alba, informeaza Reuters.

Kremlinul sustine ca Trump a sugerat ca un eventual summit Rusia-SUA ar putea avea loc la Casa Alba

Un membru al staff-ului de la Kremlin, Yuri Ushakov, a declarat luni ca presedintele american Donald Trump a sugerat in cadrul unei convorbiri telefonice de luna trecuta cu Vladimir Putin ca un summit intre Rusia si SUA ar putea avea loc la Casa Alba, scrie Reuters.

Donald Trump, decizie NEASTEPTATA: Vrea sa-l primeasca pe PUTIN la Casa Alba! L-a felicitat pentru...

Consilierul de la Kremlin, Yuri Ushakov, a anuntat ca presedintele SUA, Donald Trump, l-a invitat pe omologul sau rus, Vladimir Putin, la Casa Alba in cadrul unei convorbiri telefonice. Pe 20 martie,.

Trump i-a propus lui Vladimir Putin o inalnire la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump i-a propus lui Vladimir Putin o intalnire la Casa Alba, in cadrul convorbirii telefonice din 20 martie, urmata insa de noi tensiuni intre Moscova si Occident, a afirmat luni un consilier al Kremlinului, Iuri Usakov, citat de AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )