Libnet.ro
UNICEF

01:05

Documentele care arata adevarul. Americanii au musamalizat unul dintre cele mai mari masacre ale secolului trecut

Antena3 Antena3,
Documentele care arata adevarul. Americanii au musamalizat unul dintre cele mai mari masacre ale secolului trecut

Noi probe care sustin ideea ca Administratia Roosevelt a ajutat la musamalizarea vinei societicilor in masacrul de la Katyn din 1940 au fost facute publice. Associated Press a dezvaluit in exclusivitate. continuă pe Antena3

UPDATE: Unul dintre protestatari a murit la spital, unde a fost transportat dupa ce a invocat ...

Unul dintre protestatari a murit la spital, unde a fost transportat dupa ce a invocat probleme cardiace, potrivit Realitatea. net. Doi barbati care au venit, luni, in fata Primariei Sectorului 5 cu o butelie cu gaz si au amenintat ca isi dau foc, nemultumiti ca nu au fost primiti in audienta de primarul Marian Vanghelie, au fost retinuti de politistii Sectiei 17, informeaza Politia Capitalei. Politistii si pompierii au fost anuntati ca, in fata sediului Primariei Sectorului 5, sunt doi .

Protest impotriva primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie: Doi barbati au amenintat ca isi dau foc. Unul dintre protestatari a decedat

Doi barbati au venit, luni, in fata Primariei Sectorului 5 cu o butelie cu gaz si au amenintat ca isi dau foc, nemultumiti ca nu au fost primiti in audienta de primarul Marian Vanghelie. Unul dintre cei doi barbati a acuzat dureri cardiace si a primit ingrijiri medicale, insa el a decedat la Spitalul Coltea, desi echipajele medicale au incercat mai mult timp sa il resusciteze, relateaza Mediafax.

B1 TV, peste unul dintre cei mai importanti competitori pe durata intregului weekend

B1 TV a depasit, intreg weekendul trecut, Realitatea TV, unul dintre principalii competitori, in Prime Time, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. in Prime Time intervalul orar.

Doi barbati din Razvani, retinuti pentru santaj si loviri. Unul dintre ei si-a agresat sora si si-a injunghiat nepotul

Doi barbati din comuna Razvani, suspecti de santaj, violare de domiciliu, loviri sau alte violente, u fost retinuti de politisti, in urma cu doua zile. Anchetatorii spun ca acestia au ajuns dupa gratii pentru ca au agresat doua persoane. Mai mult decat atat, victimele sunt rude cu unul dintre ei.

Soarecele cu urechi de om. Iata unul dintre cele mai neobisnuite experimente cu animale

Specialistii de la Spitalul General din Massachusetts ar putea da noi sperante celor care si-au pierdut urechile in accidente. Cercetatorii au anuntat ca sunt pe cale sa transplanteze prima ureche umana.

Markert catre Antonescu: Am inteles ca sunteti unul dintre actorii principali din timpul crizei politice

Secretarul Comisiei de la Venetia, Thomas Markert, i-a spus, luni, presedintelui Senatului, Crin Antonescu, ca, din cate a inteles, este unul dintre actorii principali din timpul crizei politice consumate in Romania.

Scandal la usa lui Vanghelie: Doi barbati au amenintat ca-si dau foc. Unul dintre ei a decedat

50 - Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei a deschis o ancheta privind decesul protestatarului care a amenintat ca-si da foc in fata Primariei sectorului 5 Bucuresti, informeaza Mediafax.

Zeci de prizonieri ai CIA, plasati in cladiri secrete din Romania. Raportul care arata cat de implicata este tara noastra in acest scandal

Parlamentul European voteaza, astazi, o noua rezolutie pe tema inchisorilor secrete ale CIA din unele tari est-europene, printre care si Romania. Proiectul rezolutiei invita toate statele Uniunii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )