Libnet.ro
UNICEF

18:15

Compus de Enescu la Paris, la doar 16 ani: Concertul pentru pian si orchestra cantat prima oara la Sala Radio!

Adevărul Adevărul,
Compus de Enescu la Paris, la doar 16 ani: Concertul pentru pian si orchestra cantat prima oara la Sala Radio!

Pentru prima oara pe scena Salii Radio, vineri, 10 mai 19. 00), va fi interpretat Concertul pentru pian si orchestra de Enescu, lucrare intr-o singura parte compusa la Paris, in 1897, cand acesta avea doar 16 ani!. continuă pe Adevărul

Caz socant in Olt. O adolescenta de 16 ani si-ar fi ucis copilul imediat dupa ce l-a nascut

O adolescenta de 16 ani din judetul Olt, este suspectata ca si-a omorat copilul abia nascut de aceasta acasa, dupa ce a fost gasit mort de autoritati. Politistii au fost anuntati de cadrele.

O fata de 16 ani este suspectata ca si-ar fi ucis pruncul. Mama fetei e plecata la munca in strainatate, tatal e un baiat calm, domol...

O tanara in varsta de 16 ani este cercetata intr-un dosar in care anchetatorii incearca sa afle cum a murit pruncul acesteia, nascut sambata, 4 mai 2019.

WTA Madrid: Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de Marta Kostyuk (16 ani)

Irina Bara 178 WTA), beneficiara unui wild-card, a fost eliminata in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid. Jucatoarea din Romania a fost invinsa de Marta Kostyuk 16 ani, 320 WTA), una dintre marile sperante ale tenisului ucrainean, scor 7-5, 3-6, 6-2, dupa un meci de o ora si 46 de minute.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )