Libnet.ro
UNICEF

19:45

Interviurile FNT: in adancuri cu scenograful Dragos Buhagiar, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Interviurile FNT: in adancuri cu scenograful Dragos Buhagiar, la Adevarul Live

Scenografrul Dragos Buhagiar va fi in studioul Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a vorbi despre spectacolul in adancuri, in regia lui Yuri Kordonsky, care s-a jucat cu casa inchisa in cadrul Festivalului National de Teatru FNT),. continuă pe Adevărul

Interviurile FNT. George Banu, o privire asupra teatrului romanesc, la Adevarul LIVE, de la ora 11.00

Una dintre cele mai importante voci ale criticii de teatru mondiale, presedintele de onoare al Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru, George Banu este invitat in studioul Adevarul LIVE, la interviurile FNT, intr-un dialog legat de starea actuala a teatrului romanesc.

Interviurile FNT. Teatrul noilor generatii - o dezbatere cu tineri artisti la Adevarul LIVE, de la ora 11.00

Interviurile FNT propun o dezbatere legata de soarta si lupta noilor generatii de artisti pentru a razbate in lumea teatrului in zilele noastre. Actorii Nicholas Catianis si Ada Gales si regizorul Eugen Jebeleanu sunt invitati in acest sens la Adevarul LIVE, de la ora 11.

Interviurile FNT. Daniel Vulcu si Richard Balint aduc teatrul oradean la Adevarul LIVE, de la ora 11.00

Managerul Teatrului Regina Maria din Oradea, Daniel Vulcu, impreuna cu binecunoscutul actor Richard Balint sunt invitati in studioul Adevarul LIVE la Interviurile FNT, de la ora 11. Cei doi vor prezenta publicului cele doua productii ale teatrului selectionate anul acesta in Festivalul National de Teatru, dar vor vorbi si despre stagiunea actuala a institutiei pe care o reprezinta.

Interviurile FNT. Un trio de succes, pe scena Festivalului National de Teatru, la Adevarul LIVE

Trei tineri actori ai Teatrului National din Bucuresti sunt invitati la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, in cadrul Interviurilor FNT. Emilian Marnea, Florin Calbajos si Petre Ancuta dezvaluie amanunte inedite din culisele spectacolelor in care joaca. Unul dintre acestea, Angajare de clovn, a fost selectionat si prezentat in cadrul Festivalului National de Teatru 2017.

Interviurile FNT. Coregraful Razvan Mazilu si actrita Alina Petrica, invitati la Adevarul LIVE, de la ora 11.00

Coregraful Razvan Mazilu si actrita Alina Petrica sunt si anul acesta prezenti in studioul Adevarul LIVE, de la ora 11. 00, de data aceasta cu un nou spectacol selectionat in cadrul Festivalului National de Teatru 2017 - Fecioarele noastre grabnic ajutatoare, prezentat pe 22 octombrie la Teatrul Excelsior.

Adevarul Live, ora 14.00: Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, despre masurile economice ale Guvernului Tudose

Fostul ministru de Finante, Ioana Petrescu, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre masurile economice adoptate de guvernarea PSD-ALDE, despre celelalte taxe anuntate pentru viitorul apropiat, precum si ultimele date ale Eurostat.

Adevarul Live: Ioana Petrescu, fost ministru de Finante, despre masurile economice ale Guvernului Tudose

Fostul ministru de Finante, Ioana Petrescu, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre masurile economice adoptate de guvernarea PSD-ALDE, despre celelalte taxe anuntate pentru viitorul apropiat, precum si ultimele date ale Eurostat.

Marius Tuca, despre starea presei, la Adevarul Live

Marius Tuca vorbeste, la Adevarul Live, despre starea actuala a presei, din perspectiva unui jurnalist care a trecut de la presa scrisa la televiziune si, in cele din urma, la radio.

Drept la replica. UTI ii raspunde Gabrielei Firea dupa acuzatiile pe care primarul general al Capitalei le-a facut la Adevarul Live

UTI Grup ii raspunde primarului general Gabriela Firea, dupa ce edilul a afirmat, luni, la Adevarul Live, ca directorul UTI ar avea fratele la Administratia Strazilor. in dreptul la replica transmis Adevarul, reprezentantii companiei demonteaza punctual argumentatia primarului general.

Campania MeToo: un trend pe Facebook sau curajul despre a vorbi despre hartuirea sexuala? Ne raspund expertii la Adevarul Live

Campania MeToo a reprezentat o ocazie pentru a da curaj victimelor hartuirii sexuale sa vorbeasca despre traumele prin care au trecut. insa au fost si multi critici care au sustinut ca se exagereaza cu aceste confesiuni. Despre fenomenul MeToo discutam, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, cu profesorul universitar specializat pe studii de gen Oana Baluta si cu psihologul Anca Elena Boalca.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )