Libnet.ro
UNICEF

11:00

Atelierele Micul Artist revin la Opera Comica pentru Copii

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Atelierele Micul Artist revin la Opera Comica pentru Copii

Dupa succesul inregistrat in primul sezon al Atelierelor Micul Artist din anul scolar 2016-2017, incepand cu 1 septembrie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, da startul unei noi editii a unui program dedicat copiilor. Oferta de cursuri se imbogateste si din aceasta stagiunea vor fi 11 cursuri tematice pentru dezvoltarea abilitatilor si talentelor copiilor . continuă pe Ceaşca de Cultură

Alocatiile de stat pentru copii platite in iulie au insumat peste 345 de milioane de lei

Alocatiile de stat pentru copii platite in iulie anul curent au totalizat 345,504 milioane de lei, suma medie platita fiind de 97,06 lei de beneficiar, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Franta va majora, incepand cu 1 ianuarie, numarul vaccinurilor obligatorii pentru copii de la 3 la 11

Franta va mari, incepand din 1 ianuarie, numarul vaccinurilor obligatorii pentru copii, de la trei la 11, a anuntat ministrul Sanatatii de la Paris, potrivit AFP, citata de News. ro. Masura a fost anuntat initial in luna iulie si a generat o polemica aprinsa in Hexagon.

Ce se intampla cu hainele pentru copii. Toti parintii trebuie sa stie

Brandul englezesc John Lewis a lansat o gama de haine pentru copiii de gen neutru, devenind primul producator de haine din tara care elimina etichetele clasice, baieti si.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )