Libnet.ro
UNICEF

17:30

ISMB, IN CONTEXTUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Unitatile de invatamant decid daca suspenda cursurile si joi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ISMB, IN CONTEXTUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Unitatile de invatamant decid daca suspenda cursurile si joi

Unitatile de invatamant au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendarii orelor de curs si pentru joi cu aprobarea consiliilor de administratie, in contextul vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc, a anuntat, astazi, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

CU PRILEJUL VIZITEI PAPEI FRANCISC: Expozitii-eveniment la Palatul Culturii din Blaj

Doua expozitii-eveniment vor fi organizate la Palatul Culturii din Blaj, pe 2 iunie, cu prilejul vizitei Papei Francisc, informeaza un comunicat de presa al Academiei Romane.

Se va canta imnul Ungariei la Sumuleu Ciuc? Dimensiunile vizitei Papei Francisc in Romania

Vizita Papei Francis in Romania 31 mai-2 iunie 2019) este un eveniment cu reverberatii multiple. Vom puncta mai jos principalele elemente care marcheaza acest moment exceptional si cu potential major pentru Romania si regiune. Din pacate, nu doar in sens pozitiv. Pentru a nu plonja brusc in zona de risc a vizitei, vom incepe prin a-i reliefa semnificatia si potentialul indiscutabil.

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala. Unde vor fi amplasate

Vizita Papei Francisc va putea fi urmarita pe 15 ecrane gigant in Capitala, anunta Primaria Municipiului Bucuresti. Doua dintre acestea vor fi amplasate in Piata Revolutiei, pentru ca bucurestenii sa poata urmari regia traseului Suveranului Pontif. 15 ecrane gigant in Bucuresti, cu ocazia vizitei Papei Francisc Credinciosii care nu si-au rezervat locuri in catedrala vor [] .

10 motive sa urmaresti la TVR vizita Papei Francisc in Romania

In calitate de broadcaster oficial - producator exclusiv al continutului audio-video al tuturor evenimentelor si ceremoniilor prilejuite de vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa Francisc - TVR ofera cea mai ampla transmisie in direct din istoria televiziunii in Romania, urmarind indeaproape toate cele 12 locuri ale vizitei Suveranului Pontif.

ULTIMA ORA! Prognoza METEO pentru vineri, ziua sosirii Papei Francisc in Romania. Zecile de mii de pelerini care il vor astepta pe Suveranul Pontif sa fie pregatiti de FURTUNI PUTERNICE

Mai sunt doar trei zile pana la vizita istorica a Papei Francisc in Romania. Meteorologii nu au insa vesti bune pentru pelerinii care doresc sa-l intalneasca pe Suveranul Pontif. Vineri, Papa Francisc va.

Vizita Papei Francisc in Romania. Locurile unde Suveranul ii va saluta pe credinciosi

Credinciosii care doresc sa-l vada pe Suveranul Pontif in data de 31 mai vor trebui sa mearga in zona Bulevardului Kiseleff, intre strada Arhitect Ion Mincu si Piata Victoriei. in aceasta zona, convoiul Papei Francisc se va deplasa cu viteza redusa si Suveranul Pontif va avea ocazia sa-i salute pe credinciosi.

Vizita Papei Francisc la Blaj. Harta spatiilor de parcare pentru autocare si autoturisme

Municipiul Blaj din Alba este sub asediu in perioada 1-2 iunie, cand are loc vizita istorica a Papei Francisc. Organizatorii au luat asuri speciale de siguranta si organizare a circulatiei.

Unitatile de invatamant din Capitala pot decide daca suspenda cursurile si joi pentru vizita Papei Francisc

Unitatile de invatamant pot lua decizia de a suspenda orele de curs si pentru ziua de joi cu ocazia vizitei Papei Francisc in Romania. Pentru aceste decizii e necesara aprobarea consiliilor de administratie,.

Inspectoratul Scolar, despre pregatirile pentru vizita Papei Francisc: Fiecare scoala din Capitala trebuie sa anunte pana miercuri daca suspenda cursurile joi

Scolile in Bucuresti trebuie sa anunte pana miercuri, 29 mai 2019, daca isi vor suspenda cursurile si in cursul zilei de joi, 30 mai, ca urmare a vizitei Papei Francisc, potrivit unei informari de la inspectoratul scolar. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise.

Mesajul Papei Francisc catre romani, inainte de vizita sa VIDEO

Sanctitatea Sa, Papa Francisc, a transmis un mesaj pentru romani inaintea vizitei sale, care incepe vineri, in care subliniaza legaturile de credinta care ne unesc si a multumit pentru pregatirile care se fac in tara noastra, suveranul pontif urmand sa mearga la Bucuresti, Sumuleu Ciuc, Iasi si Blaj.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )