Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nominalizari la Premiul liceenilor in cadrul FILIT 2016

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
 Nominalizari la Premiul liceenilor in cadrul FILIT 2016

Festivalul International de Literatura si Traducere Iasi FILIT. ) se bucura si anul acesta de implicarea generoasa a Inspectoratului scolar Judetean Iasi in vederea organizarii evenimentelor literare comune. Astfel, scriitori romani cunoscuti vor participa la intalniri si dialoguri deschise cu elevi din cinci licee iesene Colegiul National Costache Negruzzi, Colegiul National Emil Racovita, Colegiul National Mihai . continuă pe Ceaşca de Cultură

Festivalul International de Film Transilvania se extinde la Chisinau

Festivalul International de Film Transilvania, initiat la Cluj, in 2002, se extinde in R. Moldova. Prima editie TIFF Chisinau va avea loc intre 6 si 9 octombrie, la Cinema Odeon, si va aduce o selectie de filme romanesti recente, alaturi de cateva dintre cele mai apreciate productii proiectate la Cluj, in aceasta primavara. Regizori si actori romani vor sta de vorba cu publicul si vor sustine lectii de cinema, transmite IPN.

Festivalul International al Orchestrelor Radio RadiRo, la start

Radio Romania organizeaza la Sala Radio, intre 23 septembrie si 1 octombrie, editia a treia a Festivalului International al Orchestrelor Radio RadiRo, singurul eveniment muzical din Europa dedicat in exclusivitate ansamblurilor simfonice radio.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )