Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ordinul privind calendarul Evaluarii Nationale de anul viitor, in MO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ordinul privind calendarul Evaluarii Nationale de anul viitor, in MO

Proba la Limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale in anul scolar 2019 - 2020 va fi sustinuta pe 15 iunie, potrivit unui ordin al ministrului interimar al Educatiei, publicat in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

Calendarul Evaluarii Nationale 2020 in ce perioada se va desfasura examenul anul viitor

Examenele in cadrul Evaluarii Nationale vor avea loc in perioada 15 18 iunie 2020, potrivit unui ordin semnat de ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz si publicat joi in Monitorul Oficial.

Celine Dion canta la Bucuresti anul viitor?

Anul viitor Arena Nationala din Bucuresti va gazdui nu doar meciuri ale Campionatului Europeande Fotbal, dar, posibil, si un concert al artistei Celine Dion.

Fabrica de condimente Solina Alba Iulia, distrusa in incendiul din februarie, va fi reconstruita anul viitor. Productia a fost repatriata integral in Romania

Noua fabrica Solina de la Alba Iulia va fi construita incepand cu primavara anului viitor. Reprezentantii companiei, a carei campacitate de productie a fost distrusa in luna februarie, intr-un incendiu devastator, sustin ca in cele 7 luni de la incendiu, productia a fost reluata aproape integral.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )