Libnet.ro
UNICEF

23:30

Presedintele a retrimis Parlamentului completarea la Legea educatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele a retrimis Parlamentului completarea la Legea educatiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru completarea art. 70 din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, care prevede introducerea unor noi dispozitii privind infiintarea Catalogului scolar on-line. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Am foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, ca are foarte multa deschidere pentru consultarile cu partidele si ca i se pare ciudat sa refuzi o oferta la dialog cu presedintele Romaniei.

Planul PSD pentru referendumul lui Klaus Iohannis

Presedintele organizatiei femeilor social-democrate, Rovana Plumb, a afirmat, miercuri, la 100 de minute, ca PSD nu va boicota referendumul anuntat de presedintele Klaus Iohannis. Plumb spune ca referendumul nu.

Klaus Iohannis, prima reactie, dupa ce Dosarul Revolutiei a fost trimis in judecata: Crimele nu pot ramane nepedepsite!

Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Iohannis considera ca acesta reprezinta un pas extrem de important, dupa o lunga perioada de timp, in stabilirea adevarului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot ramane nepedepsite!.

Klaus Iohannis, despre trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie, dupa trimiterea in instanta a Dosarului Revolutiei. Presedintele Romaniei saluta finalizarea investigatiilor in Dosarul Revolutiei si.

Punctajul pe care Klaus Iohannis li l-a facut liberalilor in trei ore de discutii in cerc restrans

Klaus Iohannis face strategie comuna de campanie cu liberalii, seful statului promitandu-le ca va participa la mitingurile pe care le vor face pentru referendumului. Presedintele nu este insa tocmai multumit de implicarea tuturor liderilor PNL in campanie. in intalnirea pe care a avut-o cu mai multi liberali, marti seara, el a reprosat ca se vorbeste pe mai multe voci si nu toti trag cum ar trebui inainte de alegeri.

Klaus Iohannis, AVERTISMENT PENTRU GUVERN: Responsabilitatea in politicile economice are de suferit de pe urma tentatiilor si deciziilor populiste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, in discurul pe care l-a sustinut in cadrul Forumului European pentru Antreprenoriat, ca decidentii guvernamentali trebuie sa asigure un cadru legal stabil,.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora la Cotroceni: Europa are nevoie de un nou suflu antreprenorial

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri,la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum), organizat la Palatul Cotroceni. La Consiliul European de luna trecuta am.

Klaus Iohannis a decorat spitalul din Constanta, unde Sorina Pintea a gasit ieri dezastru, mizerie si debandada

Spitalul Judetean din Constanta, despre care ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma, chiar ieri, ca a gasit acolo dezastru, mizerie, debandada si probleme care tin de siguranta pacientului, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis. Lista spitalelor decorate de seful statului este completata de alte spitale cu probleme, precum Spitalul Judetean din Cluj si Institutul Oncologic din Cluj - ambele surse ale unor imagini dezastruoase care circula in mediul online.

Planul secret al lui Klaus Iohannis pentru alegeri. Marius Pieleanu: Este si coordonatorul echipei de campanie a PNL pentru alegeri

Marius Pieleanu a discutat la Antena 3 despre sedinta de urgenta convocata de Klaus Iohannis cu membrii PNL. Eu cred ca in mod real presedintele tarii este si seful de campanie si coordonatorul.

Klaus Iohannis participa la Forumul European pentru Antreprenoriat: Care sunt principalele teme ce vor fi dezbatute in cadrul evenimentului

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri, 10 aprilie, la Forumul European pentru Antreprenoriat European Entrepreneurship Forum). Organizat la Palatul Cotroceni, evenimentul subliniaza importanta deosebita.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )