Libnet.ro
UNICEF

11:01

Primeste o sansa pentru educatie!

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Primeste o sansa pentru educatie!

A doua editie a programului de burse pentru elevi de exceptie din mediul rural continua la Liceul Teoretic National din Bucuresti. Liceul Teoretic National din Bucuresti, in parteneriat media cu Radio Romania, prin Radio Romania Cultural, sprijinit de Universitatea POLITEHNICA Bucuresti, ofera 2 burse educationale incepand cu anul scolar 2017 - 2018 unor elevi . continuă pe Ceaşca de Cultură

Valeriu Stoica: Singura sansa pentru PNL este sa gaseasca o formula prin care sa reuneasca toate partidele de dreapta. Altfel, victoria stangii la urmatoarele alegeri prezidentiale devine destul de probabila

Fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica, avertizeaza ca singura sansa ca PNL sa recastige electoratul in perspectiva alegerilor prezidentiale este coagularea partidelor de dreapta. Altfel, sustine.

Nu scapam de ploi! Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Regimul termic va fi oscilant in urmatoarele doua saptamani, cu intervale in care precipitatiile si descarcarile electrice vor fi predominante la nivelul intregii tari, in special.

Liviu Dragnea, anunt important pentru agricultori: Doua milioane de hectare vor fi irigabile!

Un obiectiv strategic pentru agricultura este reabilitarea sistemului de irigatii, care urmeaza sa deserveasca o suprafata de aproape 2 milioane de hectare, a anuntat, vineri, presedintele PSD, Liviu.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )