Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alchimia - maestrul si marea opera - din 2 octombrie la toate chioscurile de difuzare a presei.

România Liberă România Liberă,
Alchimia - maestrul si marea opera - din 2 octombrie la toate chioscurile de difuzare a presei.

Alchimia Maestrul si marea Opera) prezinta pe larg istoria alchimiei si teoriile alchimice ale diferitilor maestri si se descriu diferite experimente cu caracter practic. In ultima parte sunt prezentate integral doua texte alchimice de mare importanta, Tratatul de Aur si Revelatiile lui Hermes, scrieri care au reprezentat o neincetata provocare pentru alchimistii moderni, si nu numai. Alchimia este stiinta sau, mai curand, arta care a castigat de partea sa devotamentul constant al oamenilor . continuă pe România Liberă

Alchimia - maestrul si marea opera - din 2 octombrie la toate chioscurile de difuzare a presei.

In istoria omenirii a existat mereu un curent subteran de gandire, transmis printr-un lant neintrerupt de initiati. In premiera, Romania libera va dezvaluie aceste comori ascunse printr-o colectie de 6 volume de exceptie. Miercuri 2 octombrie, cartea Alchimia. Maestrul si Marea Opera, la un pret special de doar 10 lei, carte si ziar. Oferta disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei doar impreuna cu ziarul Romania libera. Urmeaza miercuri 9 octombrie, cartea Templierii. O societate .

Nu sunt faimos, dar sunt aroman, din 25 octombrie in cinematografe.

Lungmetrajul care marcheaza debutul lui Toma Enache in regia de film, dar si o premiera in industria cinematografica romaneasca, filmul Nu sunt faimos, dar sunt aroman va ajunge pe marile ecrane din 25 octombrie, fiind distribuit de MediaPro Distribution. Regizor artistic, actor si poet, Toma Enache realizeaza un proiect cinematografic unic in tara prin dialogurile in exclusivitate in limba aromana, echipa de actori si realizatori formata aproape integral din aromani si printr-o poveste .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )