Libnet.ro
UNICEF

12:15

Patru scriitori care l-au urat pe Shakespeare

Adevărul Adevărul,
Patru scriitori care l-au urat pe Shakespeare

William Shakespeare este recunoscut ca cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor. Totusi, de-a lungul timpului, unii dintre gigantii literaturii universale si-au exprimat dispretul pentru literatura marelui dramaturg britanic, unii desconsiderandu-i scrierile de la prima citire, iar altii, in timp. continuă pe Adevărul

Spania: Un politist a impuscat mortal patru atacatori care pregateau un atentat in localitatea Cambrils

Un politist a anihilat patru dintre cei cinci atacatori care erau pe punctul de a comite vineri un atac terorist in orasul catalan Cambrils, potrivit unor surse citate de La Vanguardia. Islamistii se.

Un politist catalan a ucis cu mitraliera patru atacatori care pregateau un atentat in localitatea Cambrils

Un politist a ucis singur patru dintre cei cinci atacatori care se pregateau vineri dimineata sa comita un atentat terorist in orasul catalan Cambrils, potrivit unor surse citate de ziarul La Vanguardia. Politistul i-a secerat cu mitraliera pe cei patru islamisti radicalizati care se pregateau sa-l atace cu cutite si maceta.

FOTO+VIDEO. Barcelona sub teroare. Cum arata cei patru atacatori care sunt inca in libertate. Cel mai mic are 17 ani si cel mai mare, 24 ani. Tot ce stim despre reteaua terorista din care faceau parte

Politia a facut publice identitatile celor patrau fugari, implicati in reteaua terorista care a pus la cale atacul de la Barcelona. Ei sunt: Moussa Oukabir, Mohamed Hychami, Younes Abouyaaqoub cei trei locuiesc in Ripoll) si Said Aallaa, din Ribes de Freser. Ei au 17, 18, 22 si 24 de ani si au origini marocane, conform La Vanguardia, care citeaza un document intern al Politiei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )