Libnet.ro
UNICEF

07:30

Adevarul Live, ora 13:00. 16 scriitori romani contemporani care merita cititi

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13:00. 16 scriitori romani contemporani care merita cititi

Scriitoarea Andreea Rasuceanu, coordonatoarea antologiei 16 prozatori de azi. lit, impreuna cu scriitorii Bogdan Raileanu si Sebastian Sifft, publicati in volum, vorbesc, la Adevarul Live de la ora 13. 00, despre cartea aparuta la editura Humanitas, despre piata de carte romaneasca si care mai sunt noutatile in literatura de azi. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. 16 scriitori romani contemporani care merita cititi

Scriitoarea Andreea Rasuceanu, coordonatoarea antologiei 16 prozatori de azi. lit, impreuna cu scriitorii Bogdan Raileanu si Sebastian Sifft, publicati in volum, vorbesc, la Adevarul Live de la ora 13. 00, despre cartea aparuta la editura Humanitas, despre piata de carte romaneasca si care mai sunt noutatile in literatura de azi.

Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Bolea, despre sansele Blocului ACUM de a prelua guvernarea de la Chisinau

Presedintele organizatiei teritoriale Chisinau a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Vladimir Bolea, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 18 februarie. Discutam cu unul dintre liderii PAS despre sansele Blocului electoral ACUM de a prelua guvernarea de la Chisinau in lupta contra Socialistilor lui Igor Dodon si a Democratilor lui Vlad Plahotniuc. Totodata, vor fi abordate si alte subiecte de actualitate.

Prea slab sa ai ficatul gras? Dezbatem la Adevarul Live de la ora 14.00

Ficatul gras nonalcoolic afecteaza din ce in ce mai multe persoane, mai ales in tarile cu un stil de viata modern. Care sunt simptomele, cum se pune diagnosticul si care este cel mai eficient tratament ne spun dr. Tudor Arbanas, medic primar gastroenterolog, si dr. Elena Tanase, consultant de nutritie, la Adevarul Live de la ora 14.

Declaratii de presa la ora 13.00, la Palatul Cotroceni

Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Prea slab sa ai ficatul gras? Dezbatem la Adevarul Live

Ficatul gras nonalcoolic afecteaza din ce in ce mai multe persoane, mai ales in tarile cu un stil de viata modern. Care sunt simptomele, cum se pune diagnosticul si care este cel mai eficient tratament ne spun dr. Tudor Arbanas, medic primar gastroenterolog, si dr. Elena Tanase, consultant de nutritie, la Adevarul Live de la ora 14.

Ora 13.00. Declaratii la Palatul Cotroceni despre propunerile PSD pentru Dezvoltare si Transporturi

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei va sustine astazi, ora 13:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile au loc dupa ce premierul a transmis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor.

Consilierii judeteni, convocati in sedinta ordinara joi, 21 februarie, de la ora 13.00

Consilieii judeteni sunt convocati in sedinta ordinara joi, 21 februarie 2019, ora 13. 00, avand pe ordine de zi 14 proiecte de hotarare, printre care si aprobarea modernizarii mai multor drumuri.

LIVEText Simona Halep vs Belinda Bencic (de la ora 17:00)

Belinda Bencic a supravietuit meciului cu Aryna Sabalenka precum o facea pe vremuri Bruce Willis in Die Hard. Elvetianca a salvat sase mingi de meci, iar acum incearca sa produca o noua surpriza: sa o elimine pe Simona Halep. Returul ar putea fi cheia meciului din sferturile turneului Premier 5 de la Dubai, tinand cont de faptul ca ambele sunt puternice in schimburile prelungite de pe linia de fund. Partida va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 17:00.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

WTA Dubai: Simona Halep va juca joi n sferturi cu Belinda Bencic, nu nainte de ora 17:00

Este cunoscut programul zilei de joi de la WTA Dubai Premier 5), Simona Halep urmand sa joace in al treilea meci de pe arena centrala nu inainte de ora 17:00) cu Belinda Bencic in sferturile competitiei de categorie Premier 5.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )