Libnet.ro
UNICEF

17:15

Teapa de 10 milioane de lei cu Monumentul Marii Uniri de la Arad. Ministerul Culturii a facut plangere penala pe numele sculptorului Florin Codre

Adevărul Adevărul,
Teapa de 10 milioane de lei cu Monumentul Marii Uniri de la Arad. Ministerul Culturii a facut plangere penala pe numele sculptorului Florin Codre

Ministerul Culturii a depus o plangere penala pe numele sculptorului Florin Codre, care a fost platit cu zece milioane de lei pentru realizarea Monumentului Marii Uniri care trebuia amplasat in Arad, dar lucrarea a fost abandonata in China, existand si un proces civil cu artistul. continuă pe Adevărul

Sculptorul care a tepuit statul roman cu 2,3 milioane de euro, pentru o statuie uitata in China, reclamat penal

Ministerul Culturii a depus o plangere penala pe numele sculptorului Florin Codre, care a fost platit cu zece milioane de lei pentru realizarea Monumentului Marii Uniri care trebuia amplasat in Arad, dar lucrarea a fost abandonata in China, existand si un proces civil cu artistul.

Fondul Proprietatea a rascumparat actiuni de aproape 10 milioane lei

Fondul Proprietatea a rascumparat saptamana trecuta 11. 300 actiuni proprii, valoarea totala a tranzactiilor ridicandu-se la 9,731 milioane lei, conform unei notificari remise Bursei de Valori Bucuresti.

Lemet a investit 1,3 milioane lei in deschiderea unui nou magazin de mobila in Botosani

Compania Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania, a investit 1,3 milioane lei intr-un nou magazin din reteaua sa, deschis la Botosani, al doilea din zona Moldovei, dupa inaugurarea din Onesti, de la inceputul lunii, informeaza un comunicat al companiei remis astazi redactiei.

Lichiditate de aproximativ 21 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 21 milioane lei 4,8 milioane euro).

MFP planuieste sa atraga astazi 500 milioane lei, printr-o emisiune de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) organizeaza, astazi, o licitatie pentru o emisiune de obligatiuni cu scadenta la 5 ani, prin care doreste sa atraga 500 milioane lei.

MFP a atras astazi 500 de milioane lei prin redeschiderea unei obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 500 de milioane de lei de la banci, prin obligatiuni cu scadenta reziduala la patru ani si 10 luni, la un randament mediu de 3,30%.

MFP a atras astazi 75 milioane lei printr-o licitatie suplimentara

Ministerul Finantelor a imprumutat astazi 75 milioane de lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitatea in 2019, in cadrul unei licitatii suplimentare destinata ofertelor necompetitive.

Ministerul Finantelor a atras 500 milioane lei prin obligatiuni la cinci ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras luni 500 de milioane de lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu maturitate in 2019, la un randament in scadere fata de precedenta licitatie pentru aceste titluri, din luna iunie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )