Libnet.ro
UNICEF

11:46

ASTAZI: Papa Francisc, asteptat la Sumuleu Ciuc si Iasi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI: Papa Francisc, asteptat la Sumuleu Ciuc si Iasi

ACTUALIZARE Comitetul Interministerial pentru Securitate Vizita Papa Francisc 2019 precizeaza ca 40. 000 de pelerini sunt prezenti, astazi, la evenimentele publice ale Sanctitatii Sale de la Sumuleu Ciuc ---- * ACTUALIZARE Oamenii prezenti pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures, atat civili, cat si autoritati sau forte de ordine, s-au aratat extrem de emotionati de scurta vizita efectuata pe teritoriul judetului Mures de catre Papa Francisc. ----- Mii de credinciosi din toata tara, dar si de peste hotare il asteapta, astazi, pe Papa Francisc la Sumuleu Ciuc si la Iasi, unde Suveranul Pontif se va afla in cea de-a doua zi a vizitei sale in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Papa Francisc, a doua zi in Romania: Suveranul Pontif a oficiat Sfanta Liturghie in fata a peste o suta de mii de pelerini. IMAGINI IMPRESIONANTE de la Sumuleu Ciuc (FOTO, VIDEO)

30Papa Francisc a plecat de la Sumuleu Ciuc. 00 Sfanta Liturghie oficiata de Papa Francisc la Sumuleu Ciuc s-a incheiat. in cursul dupa-amiezii de sambata, Suveranul Pontif.

A inceput slujba Papei Francisc la Sumuleu Ciuc. Suveranul Pontif, in vesminte realizate de o romanca - LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Mii de credinciosi din toata tara, dar si de peste hotare il asteapta sambata pe Papa Francisc la Sumuleu Ciuc si la Iasi, unde Suveranul Pontif se va afla in cea de-a.

VIDEO Papa Francisc, la Sumuleu Ciuc - indemn la pace intre romani si maghiari: Evenimentele triste din trecut nu trebuie uitate, dar nici nu pot sa impiedice o mult ravnita convietuire fraterna

Papa Francisc - aflat in cea de a doua zi a vizitei sale istorice in Romania - a oficiat sambata Sfanta Liturghie la Sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc, unde in fiecare an are loc marele pelerinaj de Rusaliile catolice. in fata celor aproximativ 100. 000 de pelerini, Suveranul Pontif i-a indemnat pe romani si pe maghiari sa convietuiasca in pace: Evenimentele complexe si triste din trecut nu trebuie uitate sau negate, dar nici nu pot sa constituie un obstacol sau un argument pentru a impiedica o mult ravnita convietuire fraterna. La Sumuleu a plouat torential toata dimineata, iar ploaia s-a oprit cu putin inainte de sosirea Papei. De la ora 17. 00, Papa se va afla la Iasi. Papa Francisc, la Sumuleu Ciuc: Acest pelerinaj apartine mostenirii Transilvaniei, dar aduce cinstire traditiilor romanesti si unguresti deopotriva. Este simbolul dialogului, al unitatii si al fraternitatii Papa in Romania: Suveranul Pontif a oferit Trandafirul de aur Sanctuarului Fecioarei Maria de la Sumuleu Ciuc .

Papa Francisc pleaca de la Sumuleu Ciuc. Suveranul Pontif se va intalni la discutii cu presedintele Ungariei - LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Mii de credinciosi din toata tara, dar si de peste hotare il asteapta sambata pe Papa Francisc la Sumuleu Ciuc si la Iasi, unde Suveranul Pontif se va afla in cea de-a.

Papa Francisc, a doua zi in Romania: Suveranul Pontif oficiaza Sfanta Liturghie in fata a zeci de mii de pelerini, la Sumuleu Ciuc (FOTO, VIDEO)

30 A inceputSfanta Liturghie oficiata de Papa Francisc la sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc. Adunity_86996 UPDATE 11. 10: Papa Francisc a ajuns la Sumuleu Ciuc cu Papamobilul, fiind.

Papa Francisc, a doua zi in Romania: Suveranul Pontif oficiaza Sfanta Liturghie in fata a zeci de mii de pelerini. IMAGINI IMPRESIONANTE de la Sumuleu Ciuc (FOTO, VIDEO)

30 A inceputSfanta Liturghie oficiata de Papa Francisc la sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc. Liturghia Pontificala este oficiata in limba italiana. Ploaia s-a oprit la Sumuleu Ciuc chiar.

Papa Francisc, a doua zi in Romania: Suveranul Pontif ajunge la Sumuleu Ciuc, unde va oficia o slujba in fata a zeci de mii de pelerini (FOTO)

Aeronava care l-a transportat pe Papa Francisc la Targu Mures a ajuns la destinatie la ora transmiterii acestei stiri, iar Suveranul Pontif va ajunge la Sumuleu Ciuc. Aici Papa va oficia o Sfanta Liturghie in.

Cod portocaliu de ploi in 4 judete, inclusiv in Iasi, unde va merge astazi Papa Francisc / Cod galben in numeroase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, ambele valabile de sambata, ora 10. 00, pana duminica ora 06. Papa Francisc urmeaza sa ajunga sambata, la ora 17. 00, in Iasi, judet aflat sub cod portocaliu.

Papa Francisc, asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures - FOTO, VIDEO

Papa Francisc a fost asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures, Suveranul Pontif salutandu-le si zambindu-le.

Papa Francisc, asteptat la Cotroceni de GARDA DE ONOARE, oficiali de la Vatican si Comitetul de primire al Administratiei Przidentiale (FOTO, VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif a fost intampinat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis. Ulterior, delegatia oficiala a pornit spre.

ştiri din Cultura

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )