Libnet.ro
UNICEF

12:45

Astra Film Festival 2019 - Teach, cel mai bun documentar romanesc, dezvoltat la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Astra Film Festival 2019 - Teach, cel mai bun documentar romanesc, dezvoltat la Sibiu

Castigatorii celei de-a 26-a editii a Festivalului International Astra Film de la Sibiu au fost anuntati sambata, 19 octombrie, in cadrul Galei de Decernare a Premiilor, care a avut loc la Filarmonica de Stat Sibiu. Juriile celor patru competitii au avut de ales dintr-o selectie finala de 46 de filme. continuă pe Adevărul

webPR: Trei zile dedicate profesionistilor din industria cinematografica mondiala, la Astra Film Festival 2019

Festivalul International Astra Film de la Sibiu este o experienta revelatoare atat pentru publicul larg, dornic sa exploreze noi realitati ale lumii intregi prin selectia de filme propusa, cat si pentru tinerii regizori prin programul de dezvoltare de proiecte de film documentar. DocTank, programul special dedicat profesionistilor din industrie, va avea loc in cadrul Astra Film Festival, intre 17 si 19 octombrie, si include dezbateri, ateliere, evenimente, prezentari si oportunitati de networking.

Lionel Messi ii raspunde lui Cristiano Ronaldo: Eu nu am simtit niciodata nevoia sa plec de la Barcelona, cel mai bun club din lume

Lionel Messi 32 de ani), castigator pentru a sasea oara al trofeului Gheata de Aur, a vorbit intr-un interviu despre viitorul sau in fotbal, raspunzandu-i astfel marelui rival Cristiano Ronaldo, care l-a invitat adesea sa paraseasca zona de confort de la Barcelona. Argentinianul a afirmat ca, spre deosebire de Ronaldo, care s-a despartit dupa noua ani de Real Madrid, el nu a simtit niciodata nevoia de a pleca de la FC Barcelona, cel mai bun club din lume.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 OCTOMBRIE Crestere de 2,33% pentru Purcari Wineries

Sustinute partial de programul de rascumparari derulat de companie, actiunile Purcari Wineries WINE), ultima companie listata pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB), au bifat o apreciere de 2,33%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 octombrie, marcand astfel cea mai bun randament din cadrul indicelui BET, a carui cotatie a coborat cu 0,08%, in perioada avuta in vedere.

Oscar 2020: Numar record de filme inscrise la categoria Cel mai bun lungmetraj de animatie: ce productii sunt pe lista

Un numar record de productii au fost inscrise anul acesta pentru nominalizare la categoria Cel mai bun lungmetraj de animatie a premiilor Oscar 2020, a anuntat Academia Americana de Film, iar intre ele se numara Calatoria fantastica a Maronei, de Anca Damian, Toy Story 4, Frozen II si Abominable.

S-a lansat cel mai bun sistem de avertizare in caz de cutremur din lume

In California a fost dezvoltat un sistem de avertizare in caz de cutremur si este considerat cel mai bun din lume, relateaza Reuters.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 OCTOMBRIE Salt de 5,46% pentru Erste Group Bank la BVB

Cu o crestere a cotatiei de 5,46%, in raport cu moneda euro, in intervalul 8 - 15 octombrie, actiunile Erste Group Bank EBS) listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) se situeaza pe prima pozitie in topul celor mai bune randamente livrate investitorilor din randul companiilor tranzactionate la BVB, in perioada mentionata.

Cel mai bun serial din toate timpurile primeste o continuare pe Apple TV+

Steven Spielberg a incheiat un contract cu Apple pentru producerea unui serial intitulat Masters of Air. Acesta este o continuare a Band of Brothers. in 2001, in colaborare cu HBO, Steven.

Joker este cel mai controversat film din 2019, iar motivele sunt multe si scuzele la fel

Joker se bucura deja de cateva saptamani in fruntea box office-ului american, dar controversele se tin lant in legatura cu cel mai recent film din universul fantastic DC. La momentul.

Selly, despre prima noapte de amor. Mama dormea. Am dat tot ce am avut mai bun! Vloggerul 5GANG a dezvaluit secretul

Selly a vorbit despre prima noapte de amor, dar nu a vrut sa dea foarte multe detalii despre ceea ce s-a intamplat. Vloggerul a marturisit ca mama lui era acasa in acel moment, dar asta nu l-a impiedicat sa isi faca de cap cu iubita lui. Selly a facut dezvaluiri despre prima noapte de amor .

Cresterea economiei globale din acest an va incetini la cel mai scazut ritm

Razboiul comercial dintre SUA si China va incetini cresterea economiei globale din anul 2019, la cel.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )