Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Cartarescu isi afirma sprijinul pentru presedintele Johannis, pe care considera ca l-a subestimat

Adevărul Adevărul,
Mircea Cartarescu isi afirma sprijinul pentru presedintele Johannis, pe care considera ca l-a subestimat

Scriitorul Mircea Cartarescu a intervenit recent pe Facebook, numind actuala conducere a tarii un guvern de semi-oligofreni si semi-analfabeti. Totodata, el face un apel pentru sustinerea presedintelui Klaus Johannis, ca garant al unei justitii libere. continuă pe Adevărul

Mircea Cartarescu: Poporul roman n-a ales parlamentul asta de hoti, nici guvernul asta de semi-oligofreni si semi-analfabeti

Scriitorul Mircea Cartarescu considera ca presedintele Klaus Iohannis a demonstrat ca este un om de stat care cunoaste interesele Romaniei si ale romanilor, prin decizia sa de a iesi in Piata Universitatii, duminica seara, unde peste 20. 000 de persoane au protestat fata de OUG privind gratierea si fata de modificarea codului penal si de procedura penala.

Codrin Stefanescu, ATAC SUBURBAN la adresa lui Mircea Cartarescu: Esti ultimul om!

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a lansat un atac suburban la adresa scriitorului Mircea Cartarescu. De ce iubim femeile? pentru ca au sani rotunzi, cu gurguie care se ridica pr.

Kremlinul va construi o clinica medicala privata pentru presedintele Vladimir Putin si pentru aliatii sai

Kremlinul intentioneaza sa construiasca o clinica medicala privata pentru presedintele Vladimir Putin si pentru inaltii oficiali rusi, potrivit unor documente consultate de Reuters si unor surse apropiate proiectului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )