Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: miercuri, 18 septembrie 2019

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: miercuri, 18 septembrie 2019

Programul zilei de 18 septembrie debuteaza cu concertul Orchestrei Nationale din Lille, dirijata de Vlad Vizireanu, pe scena Ateneului Roman, de la ora 17:00. Solistii concertului sunt Serghei Khachatryan, la vioara si Timothy Ridout, la viola. In program: Simfonia de camera pentru 12 instrumente soliste - de George Enescu, Concertul pentru vioara si orchestra in . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: sambata, 21 septembrie

Programul zilei de21 septembrie, penultima din editia 2019 a Festivalului International George Enescu, debuteaza cu recitalul pianistului francezFrancois-Frederic Guy, laSala Auditoriuma.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: duminica, 22 septembrie. Final de maraton

Cea mai extinsa editie de pana acum a Festivalului InternationalGeorge Enescu a ajuns la final, dupa un maraton muzical de 23 de zile, cu 84 de concerte in Bucuresti Cea mai extinsa editie de.

webPR Treimea Ideilor Retrospectiva celei de-a treia parti a Festivalului International George Enescu

Ultimele opt zile ale Festivalului International George Enescu au adaugat virtuozitatii si emotiei o noua coordonata, cea a ideilor si temelor deschise spre dialog si meditatie. Publicul a avut ocazia sa sondeze viziuni, concepte si idei in marile opere prezentate, pe de o parte. Premiere pe scenele romanesti cum sunt Peter Grimes, al lui Benjamin Britten si Moise si Aron, a lui Schoenberg sau piese abordate foarte rar, cum este Jeanne dArc, a lui Honneger au livrat explicit in librete mari teme actuale si azi.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: duminica, 22 septembrie

Cea mai extinsa editie de pana acum a Festivalului International George Enescu. , cea de-a XXIV-a, a ajuns la final, dupa un maraton muzical de 23 de zile, cu 84 de concerte in Bucuresti. Acest adevarat maraton muzical, constand din 23 de zile de muzica clasica a adus pe scenele Festivalului peste 2. 500 de muzicieni straini .

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: sambata, 21 septembrie

Programul zilei de 21 septembrie, penultima din editia 2019 a Festivalului International George Enescu, debuteaza cu recitalul pianistului francez Francois-Frederic Guy, la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta, de la ora 11. In program: Piese pentru pian de J. Brahms, Sonata nr. 1 in fa diez minor pentru pian de G. Enescu, .

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: vineri, 20 septembrie 2019

In debutul programului zilei de 20 septembrie este inclusa o noua conferinta din seria Forumul International al Compozitorilor. De la ora 10:00, se poate urmari live, pe site-ul Festivalului Enescu sau direct in sala de la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, conferinta sustinuta de Nicola Piovani Italia), unul dintre cei mai importanti compozitori italieni .

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: joi, 19 septembrie 2019

Un program de Festival dens pentru ziua de 19 septembrie, cu sase evenimente marcate pe agenda. De la ora 10. 00, in cadrul Forumului International al Compozitorilor, se pot urmari live, pe site-ul Festivalului Enescu sau direct in sala, la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, discutiile cu muzicienii contemporani prezenti in Festival. Vor vorbi despre .

Treimea Ideilor. Retrospectiva celei de-a treia parti a Festivalului International George Enescu

Ultimele opt zile ale Festivalului International George Enescu au adaugat virtuozitatii si emotiei o noua coordonata, cea a ideilor si temelor deschise spre dialog si meditatie. Publicul a avut ocazia sa sondeze viziuni, concepte si idei in marile opere prezentate, pe de o parte. Premiere pe scenele romanesti cum sunt Peter Grimes, al lui Benjamin .

Adevarul.ro transmite, de la ora 19.30, concertul Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam

Ultima zi din editia 2019 a Festivalului International George Enescu se incheie cu concertul Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam, la Sala Palatului, de la ora 19. La pupitrul orchestrei se va afla dirijorul Tugan Sokhiev. Adevarul. ro va transmite acest concert, de la 19.

Seara de gala la Festivalul George Enescu

A fost seara de gala la Festivalul George Enescu. S-au tras cortinele celei mai lungi editii de pana acum. in incheiere, pe scena Salii Palatului a urcat o faimoasa orchestra din Amsterdam. Printre spectator.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )