Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cristian Macelaru dirijeaza Wynton Marsalis (si mai mult decat atat)

Adevărul Adevărul,
Cristian Macelaru dirijeaza Wynton Marsalis (si mai mult decat atat)

Intr-un interviu pe care mi l-a acordat pentru Radio Romania Muzical la inceputul lunii august, celebrul dirijor Lawrence Foster, unul dintre cei mai influenti si activi promotori ai muzicii lui Enescu peste hotare, mi-l descria pe Cristian Macelaru drept acel mare dirijor roman al momentului; cel mai probabil, va avea statura lui Sergiu Celibidache. continuă pe Adevărul

Ce salariu va avea Laura Codruta Kovesi, daca va ajunge procuror-sef european. Va lua de cateva ori mai mult decat la DNA

Care este salariul brut pe care l-ar putea avea Laura Codruta Kovesi, daca va pune in sfarsit mana pe titulatura de procuror-sef? Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie ar putea avea o indemnizatie de cateva ori mai mare decat in cazul postului precedent ocupat. Ce salariu ar putea avea Kovesi, daca va ajunge procuror-sef? Laura .

Digi24: Misterul lacului cu schelete din Himalaya se adanceste si mai mult

Lacul Roopkund, din nordul Indiei, ii intriga pe arheologi de ani de zile. Cercetatorii au descoperit sute de schelete umane in acest ochi de apa din muntii Himalaya. Pana de curand, oamenii de stiinta credeau ca este vorba despre ramasitele unor persoane care au decedat in timpul unui singur eveniment. Numai ca un studiu recent a dat peste cap aceasta teorie, iar misterul se adanceste si mai mult, scrie The New York Times.

Cristiano Ronaldo: Daca un portar valoreaza 75 de milioane, cred ca eu valorez de trei sau patru ori mai mult

Transferurile din fotbal au ajuns la un nivel ametitor in ultimele sezoane, iar Cristiano Ronaldo nu este de acord cu acest lucru. Atacantul portughez considera ca prea usor se arunca cu banii pe unii jucatori care nu au demonstrat aproape nimic. Daca un portar valoreaza 75 de milioane, cred ca eu valorez de trei sau patru ori mai mult, este de parere Ronaldo.

Huawei va cheltui mai mult cu productia de echipamente

Grupul chinez Huawei va cheltui mai mult cu productia de echipamente, pentru a asigura continuitatea livrarilor, va elimina posturile redundante si managerii ineficienti, pe fondul restrictiilor impuse de Statele Unite exporturilor sale, a anuntat fondatorul Ren Zhengfei, citat de Reuters.

Romanii mananca mai mult peste din import

Romanii nu se dau in vant dupa pestii care cresc in apele noastre. Prefera pestii oceanici, chiar daca sunt congelati. Cel mai vandut este macroul, care este mai ieftin decat carnea de porc si in plus.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )