Libnet.ro
UNICEF

12:15

Morometii 2 a primit finantare de la CNC. Victor Rebengiuc: Nu stiu daca mai apuc sa joc in noul film

Adevărul Adevărul,
Morometii 2 a primit finantare de la CNC. Victor Rebengiuc: Nu stiu daca mai apuc sa joc in noul film

Regizorul Stere Gulea a primit pentru scenariul Morometii 2 suma de 1. 314 lei, aflandu-se pe locul al saptelea pe lista de finantare a lungmetrajelor de fictiune la prima sesiune de scenarii de la Centrul National al Cinematografiei CNC). Ecranizarea Morometii, dupa romanul lui Marin Preda, a fost realizata de Stere Gulea, in 1987, cu Victor Rebengiuc in rolul principal. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. De ce doneaza Victor Rebengiuc pentru Cumintenia pamantului: Brancusi e al meu

Actorul Victor Rebengiuc spera ca subscriptia publica pentru pastrarea in tara a operei Cumintenia pamantului se va bucura de succes. Actorul vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre campania de strangere de fonduri pentru achizitia lucrarii lui Constantin Brancusi, reprezentativa pentru debutul curentului modernist in arta in secolul XX si pentru intreaga opera a artistului roman.

Regizorul Corneliu Porumboiu, cea mai are finantare CNC

Proiectul Gomera, regia si scenariul - Corneliu Porumboiu, a obtinut cea mai mare finantare la concursul organizat de Centrul National al Cinematografiei, la sectiunea Fictiune lungmetraj, si anume 2. 240 de lei. Rezultatele concursului au fost postate marti pe site-ul CNC.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )