Libnet.ro
UNICEF

12:45

Regizorul Igor Cobileanski vine la Street Delivery Iasi

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Regizorul Igor Cobileanski vine la Street Delivery Iasi

Sambata, 11 iunie, incepand cu ora 18. 00, in Galeriile Pod Pogor va avea loc proiectia lungmetrajului La limita de jos a cerului. Proiectia va fi urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri, cu participarea regizorului Igor Cobileanski, eveniment in premiera pentru orasul Iasi. continuă pe Ceaşca de Cultură

In weekend se inchid strazile pentru masini si se deschid pentru oameni. Incepe Street Delivery!

Intre 10 si 12 iunie, Street Delivery inchide strazile pentru masini si le deschide pentru oameni, in mai multe orase din tara. Astfel, timp de trei zile, in Bucuresti, Timisoara, Iasi si Baia Mare, mai multe strazi vor fi transformate intr-un spatiu de promenada si spectacole. De la editia din acest an nu vor lipsi muzica, filmele si nici atelierele de creatie. Street Delivery este un eveniment de urbanism, arhitectura si arte, care isi propune recuperarea peisajului urban de catre pietoni si comunitate.

Festivalul urban de arta si arhitectura, Street Delivery, se lanseaza vineri in prezenta Ministrului Culturii

Intre 10 si 12 iunie, Street Delivery inchide strazile pentru masini si le deschide pentru oameni, in mai multe orase din tara. In Bucuresti, deschiderea evenimentului-manifest de arhitectura si arte - ajuns la cea de-a unsprezecea editie- va avea loc vineri, 10 iunie, la ora 17:00, pe Terasa Street Delivery TIAB. La deschidere va participa si ministrul culturii, Corina Suteu.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )