Libnet.ro
UNICEF

17:46

Gheata la mal, promovabilitatea la acelasi nivel ca anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheata la mal, promovabilitatea la acelasi nivel ca anul trecut

Rezultatele primei sesiuni a examenului de Bacalaureat din acest an sunt foarte apropiate de cele de anul trecut. continuă pe Ziarul Bursa

Supermarket-urile din Braila, asaltate de hoti. in primele cinci luni ale anului, s-a furat cat in tot anul trecut

Furturile din magazine se inmultesc in proportie geometrica in Braila, in primele cinci luni ale anului in curs fiind inregistrate astfel de incidente cat in tot anul trecut.

Se asteapta o recolta mai mare de porumb fata de anul trecut

In medie pe tara, anul acesta se asteapta o recolta de porumb de 2,9-3,2 tone la hectar. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, roada va fi mai bogata decat anul trecut, cand au fost 2,2 tone la hectar, transmite IPN.

Peste 3.400 de romani au cumparat titluri de stat in doua zile, triplu fata de anul trecut; emisiunea ar putea fi suplimentata

Un numar de 3. 425 de persoane fizice au cumparat titluri de stat in cadrul programului Fidelis Centenar, in primele doua zile de la lansare, triplu fata de anul trecut, fiind subscrise peste 108 milioane de lei, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP), citat de Agerpres.

UE a inregistrat anul trecut un deficit record de 180 miliarde euro in relatia cu China

Valoarea exporturilor de bunuri ale Romaniei in China s-a situat anul trecut la 525 milioane de euro, in timp ce importurile au ajuns la 2,88 miliarde de euro, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Cifrele CNADNR pe anul trecut: 6.000 de angajati, buget de 1,5 miliarde de euro anual si zero kilometri de autostrazi (VIDEO)

000 de angajati, buget de 1,5 miliarde de euro anual si zero kilometri de autostrazi. Sunt cifrele de la CNADNR pentru activitatea de anul trecut. Iar profitul ar ajunge la aproape 83 de milioane de euro, desi la.

UE a inregistrat anul trecut un deficit de 180 miliarde de euro in relatia cu China

UE a inregistrat anul trecut un deficit comercial record, de 180 de miliarde de euro in relatia cu China, conform datelor publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )