Libnet.ro
UNICEF

18:45

Concursul Sibiu Jazz Festival deschide saptamana jazzistica de la Sibiu

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Concursul Sibiu Jazz Festival deschide saptamana jazzistica de la Sibiu

In perioada 23- 29 mai, Sibiul gazduieste Festivalul International de Jazz organizat de Fundatia Sibiu Jazz Festival. Ca in fiecare an, Concursul SJF deschide saptamana jazzistica de la Sibiu. Evenimentul se desfasoara intre 23 si 25 mai si va fi transmis LIVE/in direct pe livestream. com, sibiujazz. ro si facebook. com/sibiujazz, incepand cu ora 19:00. continuă pe Ceaşca de Cultură

Concursul Sibiu Jazz Festival deschide saptamana jazzistica

In perioada 23- 29 mai, Sibiul gazduieste Festivalul International de Jazz organizat de Fundatia Sibiu Jazz Festival. Ca in fiecare an, Concursul SJF deschide saptamana jazzistica de la Sibiu. Evenimentul se desfasoara intre 23 si 25 mai si va fi transmis LIVE/in direct pe livestream. com, sibiujazz. ro si facebook. com/sibiujazz, incepand cu ora 19:00.

Mix de stiluri la cea de-a 46-a editie a Sibiu Jazz Festival

In perioada 23-29 mai are loc cea de-a 46-a editie a Sibiu Jazz Festival. In line- up-ul acestui an: Modern Art Orchestra Ungaria), Trio Reijseger Fraanje Sylla Olanda), Sekou Kouyate Guinea), The Diaspora House Israel), Dock In Absolute Belgia, Luxemburg) sau Tangostinato Italia). Concerte ce nu trebuie ratate. Iata cateva dintre recomandarile .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )