Libnet.ro
UNICEF

09:00

EUROPAfest 26 debuteaza pe 9 mai. 10 zile de jazz, blues, pop si clasic

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
EUROPAfest 26 debuteaza pe 9 mai. 10 zile de jazz, blues, pop si clasic

Intre 9 si 18 mai are loc EUROPAfest, singurul festival din Europa care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica. Bucurestiul si Sibiul vor rasuna in acordurile a peste 300 de muzicieni din 31 de tari - concerte, concursuri, workshop-uri, jam sessions si evenimente neconventionale. Sub sloganul Its all about live quality music ! in . continuă pe Ceaşca de Cultură

Statul in care angajatii se plang ca 10 zile libere insemna prea mult. in 2019, Romania are 15 sarbatori nationale

Angajatii unuia dintre statele cu cea mai puternica economie se plang ca cele 10 zile libere obligatorii inseamna prea mult, o mare parte dintre ei spunand ca nu se pot odihni in lipsa orelor obitnuite de munca. La polul opus, Romania are in acest an 15 zile libere, Sarbatorile legale, de cele mai multe ori legiferandu-se punti intre ele pentru confortul bugetarilor.

webPR: Sibiu Jazz Festival, 16-19 mai: patru zile de concerte cu intrare libera

In perioada 16-19 mai, toti iubitorii de muzica sunt asteptati la editia cu numarul 49 a celui mai vechi festival de jazz din Romania, care va transforma Sibiul, pentru patru zile, in capitala muzicala a Romaniei. Pe scena de la Sibiu vor sustine concerte artisti din 13 tari de pe trei continente printre acestia, personalitati consacrate ale lumii jazzului. in acest an, toate concertele sunt cu intrare gratuita.

10 zile libere sunt prea multe. Cum s-au intors japonezii la munca

Cu ocazia schimbarii erei, in Japonia a fost Saptamana de aur, adica zece zile libere. S-au incheiat marti. inca de la inceput, multi au considerat ca sunt prea multe zile, dar nu au avut incotro, s-au conformat, mare parte dintre ei. Asadar in prima zi de munca Reiwa noua era), Naoto Tokunaga, in varsta de 24 de ani, a aparut la biroul din Tokyo cu 30 de minute mai devreme decat de obicei pentru ca era nerabdator sa ajunga acolo, potrivit The Japan Times.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )