Libnet.ro
UNICEF

12:30

Festivalul George Enescu (IV) incheiere stralucitoare

Adevărul Adevărul,
Festivalul George Enescu (IV) incheiere stralucitoare

A rasunat ultimul acord al celei de-a XXIV-a editii a Festivalului George Enescu. Nu pot s-o calific mai buna sau mai putin buna decat celelalte, intrucat evenimentul s-a situat dintotdeauna, cel putin postdecembrist, la cel mai inalt nivel mondial. Trebuie s-o recunoastem si s-o afirmam cu tarie. Efortul financiar este rasplatit pe deplin prin prestigiul confirmat de fiecare data. continuă pe Adevărul

Seara de gala la Festivalul George Enescu

A fost seara de gala la Festivalul George Enescu. S-au tras cortinele celei mai lungi editii de pana acum. in incheiere, pe scena Salii Palatului a urcat o faimoasa orchestra din Amsterdam. Printre spectator.

Despre Festivalul George Enescu, cu fata spre public

Dupa mai multe idei intre care am ezitat, m-am hotarat sa scriu despre concluziile mele privind editia a 24-a a Festivalului Enescu privind cu fata spre public.

Festivalul George Enescu Finale: tone de serotonina, basici pe palme umflate si catalogul cu note

S-a dus a treia, si ultima, saptamana de festival. Artistic, la fel de intensa, cu premiere pe banda rulanta, iar Enescu, de-acolo de sus, bucurandu-se de bucuria noastra. inainte de concluzii si note, sa facem o scurta trecere in revista a ultimei saptamani, asa cum s-a intamplat si pana acum.

Iosif Ion Prunner, dupa prezentarea Simfoniei nr. 3 de Enescu la Berlin: in festival, s-a dovedit calitatea Orchestrei si a Corului Filarmonicii George Enescu

In incheierea Festivalului George Enescu, la Berlin, a fost prezentata, pe 22 septembrie, Simfonia nr. 3 de Enescu. La pupitrul Orchestrei Radiodifuziunii Berlin s-a aflat Vladimir Jurowski, dirijorul sef al acesteia si directorul artistic al Festivalului Enescu. La Berlin, a participat si Corul Filarmonicii George Enescu, condus de maestrul Iosif Ion Prunner.

Festivalul Enescu, in cifre. Peste 250.000 de melomani au fost prezenti online si in salile de concert

Editia 2019 a Festivalului International George Enescu 31 august-22 septembrie) s-a incheiat in acordurileSimfoniei nr. 1,deCeaikovski, cu viziunea coplesitoare aOrchestrei Regale Concertgebow din Amsterdam. Melomanii au petrecut aproape 200 de ore imersati in muzica interpretata la cel mai inalt nivel international. Adevarul. ro a fost partener si al editiei din 2019 a Festivalului.

webPR Festivalul International George Enescu, editia 2019, la final Summit-ul international al muzicii clasice din Romania, a captat atentia a peste un sfert de milion de iubitori ai muzicii

Editia 2019 a Festivalului International George Enescu - le rendez-vous de la planete musicale - s-a incheiat in acordurile Simfoniei nr. 1, de Ceaikovski, cu viziunea coplesitoare a Orchestrei Regale Concertgebow din Amsterdam. Melomanii au petrecut aproape 200 de ore imersati in muzica interpretata la cel mai inalt nivel international.

Adevarul.ro transmite, de la ora 19.30, concertul Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam

Ultima zi din editia 2019 a Festivalului International George Enescu se incheie cu concertul Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam, la Sala Palatului, de la ora 19. La pupitrul orchestrei se va afla dirijorul Tugan Sokhiev. Adevarul. ro va transmite acest concert, de la 19.

webPR Treimea Ideilor Retrospectiva celei de-a treia parti a Festivalului International George Enescu

Ultimele opt zile ale Festivalului International George Enescu au adaugat virtuozitatii si emotiei o noua coordonata, cea a ideilor si temelor deschise spre dialog si meditatie. Publicul a avut ocazia sa sondeze viziuni, concepte si idei in marile opere prezentate, pe de o parte. Premiere pe scenele romanesti cum sunt Peter Grimes, al lui Benjamin Britten si Moise si Aron, a lui Schoenberg sau piese abordate foarte rar, cum este Jeanne dArc, a lui Honneger au livrat explicit in librete mari teme actuale si azi.

Ce vedem pe scenele Festivalului International George Enescu: duminica, 22 septembrie. Final de maraton

Cea mai extinsa editie de pana acum a Festivalului InternationalGeorge Enescu a ajuns la final, dupa un maraton muzical de 23 de zile, cu 84 de concerte in Bucuresti Cea mai extinsa editie de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3083 seconds )