Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cei mai buni muzicieni din lume vin la Bucuresti. in 2019

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni muzicieni din lume vin la Bucuresti. in 2019

Orchestra Filarmonicii din Berlin, situata in top zece al celor mai bine cotate orchestre din lume si desemnata in anul 2008 drept cea mai buna orchestra din lume, potrivit publicatiei britanice The Gramophone, va deschide editia 2019 a Festivalului International George Enescu, cu doua concerte. continuă pe Adevărul

Cel mai scump din lume ajunge in garajul unui fotbalist de talie internationala. Vezi cum arata bijuteria

Starul argentinian Lionel Messi este banuit ca ar fi cumparatorul celui mai scump din lume, vandut la licitatie cu 32 milioane de euro, in cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris,.

Cea mai buna orchestra din lume, Filarmonica din Berlin, va deschide Festivalul Enescu 2019 cu doua concerte

CelebraOrchestra a Filarmonicii din Berlindeschideeditia 2019aFestivalului International George Enescu, iar cele doua concerte pe care le va sustine sunt programate sa aiba loc.

Cel mai mic intrerupator din lume este de marimea unui atom

In ultimii ani, electronicele si tranzistoarele au ajuns sa sparga recorduri de marime unul dupa altul. Dupa ce tranzistoarele procesoarelor ating marimi atomice, a venit si randul intrerupatoarelor sa intre in acelasi clasament. Dezvoltat de Institutul Federal de Tehnologie din Zurich, infimul intrerupator a fost folosit la conectarea unei retele optice de date. De fapt, [].

FOTO: Cea mai frumoasa fetita din lume isi incepe oficial cariera de model

Kristina Pimenova, tanar manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu doua prestigioase agentii de modele, LA Models si New York Model Management, relateaza luni 7sur7. be, potrivit Agerpres.

FOTO: Cea mai frumoasa fetita din lume isi incepe oficial cariera de model

Kristina Pimenova, tanar manechin rus de zece ani, a semnat recent contracte cu doua prestigioase agentii de modele, LA Models si New York Model Management, relateaza luni 7sur7. be, potrivit Agerpres.

Povestea celui mai longeviv experiment din lume: cand a fost demarata cercetarea si cand ar putea sa se incheie

O cercetare asupra buruienilor, cel mai longeviv experiment din lume, continua si astazi cu scopul de afla de cate ori trebuie smulse aceste plante pentru ca ele sa nu mai creasca si anul urmator.

Proiect spectaculos in Asia. Cea mai inalta cladire din lume va masura aproape 2 kilometri

Japonia va fi gazda celei mai inalte cladiri din lume, undeva in urmatoarele trei decenii, au anuntat autoritatile din Tokyo. Acolo se intentioneaza construirea unei cladiri, numita Sky Mile Tower, care sa.

CEO-ul Google devine cel mai bine platit director general din lume

Seful corporatiei americane multinationale Google Inc. , Sundar Pichai, urmeaza sa devina, in acest an, unul dintre cei mai bine platiti directori generali ai unei companii listate la bursa, dupa ce compania mama, Alphabet Inc, l-a recompensat cu actiuni restrictionate in valoare de 199 milioane de dolari.

Unul din cele mai mari grupuri de pirati din lume a abandonat meseria

Jocurile piratate devin pe zi ce trece o raritate. Dezvoltarea unor sisteme noi de DRM Digital Rights Management), aproape invincibile, a facut ca una din cele mai mari grupari de crackeri din lume sa se lase de meserie. Gruparea de crackeri chinezi 3DM, una din cele mai mari din lume, au anuntat pe forumul lor [].

VIDEO Un 335 S Spider Scaglietti, vandut cu 35,7 de milioane de dolari. Cum arata cea mai scumpa masina de curse din lume

Un 335 S Spider Scaglietti din 1957, prima masina care a reusit o viteza medie de peste 200 km/h pe turul de circuit in celebra cursa de anduranta de 24 de ore de la Le Mans, a devenit cel mai scump automobil de curse din lume vandut la licitatie, dupa ce a fost adjudecat pentru, atentie, 35 de milioane de dolari 32. 200 euro).

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )