Libnet.ro
UNICEF

21:45

Finala la pian a Concursului Enescu 2014, disputata intre un spaniol, un rus si un grec

Adevărul Adevărul,
Finala la pian a Concursului Enescu 2014, disputata intre un spaniol, un rus si un grec

Pe 27 septembrie, pe scena Ateneului Roman, de la ora 19. 00, Vassilis Varvaresos Grecia), Josu De Solaun Spania) si Ilya Rashkovskiy Rusia) vor interpreta celebrul Concert de Ceaikovski si Concertul Nr. 3 de Rahmaninov alaturi de Orchestra Filarmonicii Enescu in Finala Sectiunii de Pian. Finala Sectiunii de Pian incheie editia 2014 a Concursului Enescu. continuă pe Adevărul

O romanca in semifinala Concursului Enescu 2014 la sectiunea Pian

Romanca Adela Liculescu s-a calificat, alaturi de alti 5 candidati, in semifinala sectiunii Pian a Concursului International George Enescu.

O romanca s-a calificat in semifinala Concursului Enescu 2014 la sectiunea Pian

Evgeny Brakhman Rusia), Vassilis Varvaresos Grecia), Josu De Solaun Spania), Ilya Rashkovskiy Rusia), Adela Liculescu Romania) si Woogil Park Coreea de Sud) sunt candidatii care s-au calificat in semifinala.

Pianistii Vassilis Varvaresos, Josu De Solaun si Ilya Rashkovskiy intra in Finala si concureaza pentru a castiga Sectiunea Pian a Concursului Enescu 2014

Pe 27 septembrie, pe scena Ateneului Roman, de la ora 19. 00, Vassilis Varvaresos Grecia), Josu De Solaun Spania) si Ilya Rashkovskiy Rusia) vor interpreta celebrul Concert de Ceaikovski si Concertul Nr. 3 de Rahmani.

Concursul international George Enescu 2014. Sectia pian (I)

Editia actuala a concursului de pian se desfasoara sub autoritatea juriului, care este format din urmatoarele personalitati: Jean-Claude Pennetier presedinte), Rolf Dieter Arens, Dana Borsan, Philippe Dinkel, Wolfgang Manz, Andrei Pisarev si Alan Weiss.

Violoncelista EunSun Hong (Coreea de Sud), in varsta de 25 de ani, a castigat Concursul Enescu 2014, Sectiunea Violoncel

Premiul II i-a revenit tanarului violoncelist Tony Rymer Statele Unite ale Americii), iar cel de-al treilea violoncelistei Sarah Rommel Statele Unite ale Americii). Rezultatele au fost anuntate duminica seara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )