Libnet.ro
UNICEF

11:01

Festivalul International Vara Magica s-a incheiat pe 21 august, dupa 13 concerte cu sali arhipline la la Ateneul Roman

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Festivalul International Vara Magica s-a incheiat pe 21 august, dupa 13 concerte cu sali arhipline la la Ateneul Roman

Pe 21 august s-a incheiat a opta editie a Festivalul International Vara Magica, ultimul concert urnand a fost sustinut de Orchestra Nationala de Tineret a Olandei, dirijata de Anthony Hermus, solist pianistul Alexander Romanovsky. Pentru a opta vara consecutiv, Festivalul International Vara Magica a invitat la Ateneul Roman mari orchestre simfonice de tineret din intreaga . continuă pe Ceaşca de Cultură

CURS VALUTAR 21 august. Cat costa un euro

CURS VALUTAR 21 august. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, miercuri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: CURS VALUTAR 21 august. MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7274 1 Dolar S.

Curs valutar BNR, azi, 21 august 2019. Cat au ajuns euro si dolarul, dupa intalnirea Iohannis-Trump

Banca Nationala a Romaniei indica miercuri, 21 august, un nou curs valutar pentru toate cotatiile. Afla variatiile pozitive si negative ale monedelor de circulatie, dar si schimbarile care s-au produs, dupa vizita efectuata de presedintele Romaniei Klaus Iohannis in Statele Unite ale Americii! Mai jos, gasesti cursul BNR al zilei pentru principalele valute de .

VREMEA 21 AUGUST. Vesti incredibile de la meteorologi

Vremea va fi in continuare calduroasa, local caniculara la amiaza in zonele de campie din vestul si sudul tarii, unde si disconfortul termic va fi ridicat.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 AUGUST. Pestii sunt fericiti in cuplu, Taurii trebuie sa renunte la trecut

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 20 AUGUST. Energia planetelor din Fecioara se combina cu energia Lunii in Berbec. Luna in Berbec este Luna inceputurilor. Ea adauga culoare si stralucire.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 august. Berbecii au parte de iubirea vesnica, Fecioarele au un proiect nou

Iata pentru MIERCURI 21 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP 21 AUGUST. Gemenii au incredere, Balantele trebuie sa dedice timp celor dragi

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 21 AUGUST; astazi este ziua in care planeta Venus, cea care in astrologie raspunde de iubire, relatii si bani, planeta armoniei si frumusetii paraseste.

CALENDAR ORTODOX 21 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Apostol Tadeu a facut parte din cei saptezeci de Apostoli. Sfantul Tadeu a primit botezul de la Sfantul Ioan Botezatorul. Ajunge in Edesa, locu.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 AUGUST 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 AUGUST 2019 pentru Zodia Pesti -Vestile bune vin din toate partile si cum sa nu te bucuri si tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 AUGUST 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 AUGUST 2019 pentru Zodia Varsator -Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 AUGUST 2019 pentru Zodia Capricorn -Nu te simti in apele tale, te-ai trezit inca de dimineata cu o stare de slabiciune fizica ce anunta o posibila boala. Nu te lasa copl.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )