Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bianca Ionescu este noul director general la Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian

Adevărul Adevărul,
Bianca Ionescu este noul director general la Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian

In urma etapelor de concurs, noul director la Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian este solista Bianca Ionescu, actualul director intermar, potrivit surselor Adevarul. continuă pe Adevărul

Catalin Vicol, noul director general al Biofarm

Producatorul roman de medicamente Biofarm BIO) a anuntat, ieri, ca, incepand din 15 noiembrie, noul director general al companiei va fi Catalin Vicol, conform unei decizii a Consiliului de Administratie detaliate intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Cine este Richard Wilkinson, noul director financiar al grupului CTP

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, anunta numirea lui Richard Wilkinson in functia de Director Financiar CFO), la nivel international.

Dan Popovici, director general OTP Asset Management: Romanii au un apetit crescut pentru investitiile in imobiliare

Atunci cand au economii, romanii prefera sa investeasca in imobiliare, ceea ce poate fi o idee buna, insa destul de riscanta, spune Dan Popovici, directorul general al OTP Asset Management, in cadrul evenimentului de lansare alOTP Real Estate Construction, o solutie alternativa pentru aceia care pariaza pe proprietati.

Catalin Botezatu, dezvaluire in premiera despre Bianca Dragusanu: Este ca o felina pe care nu poti sa o inchizi intr-o cusca

Dezvaluire in premiera facuta de Catalin Botezatu despre Bianca Dragusanu ca femeie. Este ca o felina pe care nu poti sa o inchizi intr-o cusca. Ea trebuie sa traiasca in habitatul sau, sa.

Spaniolul Manuel Montoya Fernandez este noul selectioner al nationalei masculine de handbal a Romniei

Tehnicianul spaniol Manuel Montoya Fernandez a fost prezentat vineri ca noul selectioner al nationalei masculine de handbal a Romaniei, intr-o conferinta de presa la sediul FRH.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )