Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele trei dive pe o scena cu istorie din Romania: Ruxandra Donose, Teodora Gheorghiu si Ileana Tonca in concert la Palatul cultural din Arad

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cele trei dive pe o scena cu istorie din Romania: Ruxandra Donose, Teodora Gheorghiu si Ileana Tonca in concert la Palatul cultural din Arad

Gala Cele trei Dive revine pe scenele din Romania, de aceasta data in premiera in superba ambianta a Palatului cultural din Arad, cea mai vestica sala de concert a Romaniei. Mezzo-soprana Ruxandra Donose, sopranele Teodora Gheorghiu si Ileana Tonca vor aparea pentru prima data impreuna in aceasta formula la Palatul cultural din Arad in seara . continuă pe Ceaşca de Cultură

Ce reprezinta cele trei simboluri ale justitiei: roba, balanta si ciocanelul. Cum se diferentiaza tinutele magistratilor

Balanta, ciocanelul si roba sunt cele trei simboluri ale instantelor de judecate, ale caror semnificatii multi nu le cunosc. Va prezentam originea celor trei simboluri ale justitiei.

Rusia a returnat Ucrainei cele trei nave retinute in stramtoarea Kerci anul trecut

Moscova a returnat Kievului, luni, cele trei nave ale flotei ucrainene, care au fost retinute in regiunea stramtorii Kerci din cauza violarii frontierei de stat, a anuntat MAE al Rusiei.

Rusia muta cele trei nave ucrainene capturate, probabil pentru a le inapoia

Rusia a inceput sa deplaseze cele trei nave ucrainene capturate anul trecut, despre care jurnalul Co.

Cele mai cautate meserii din Romania. Ce cauta angajatorii si ce locuri de munca sunt disponibile

Platforma meserii. ro a stabilit ce scriu cei mai multi elevi din invatamand in dreptul fiselor de calificare. Ce procent le revine celor care studiaza in invatamantul profesional, ce job-uri cauta si care sunt cele mai cautate meserii? Care sunt cele mai cautate meserii din Romania? invatamatul are un numar de 281. 383 de elevi in cadrul .

Sondaj PwC: Fiscul bate mult mai des la usa firmelor din Romania: numarul inspectiilor fiscale a crescut de 3 ori

Peste 22% dintre companiile din Romania au fost vizate de inspectii fiscale in 2018, procent de aproape trei ori mai mare decat in 2017 sau 2016, dar sub media din Europa Centrala si de Est de 32%, potrivit unui sondaj realizat de reteaua PwC Tax.

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

CTP a rabufnit dupa tragedia de la Timisoara: Suntem un soi de sobolani. Mesaj dur despre autoritatile din Romania

Cristian Tudor Popescu este de parere ca autoritatile din Romania sunt nepasatoare in fata problemelor cu care se confrunta cetatenii. Gazetarul a analizat modul in care institutiile statului au actionat in ultimele luni in cazurile Caracal, Brazi, Baicoi si Timisoara. CTP: Am evoluat in ochii autoritatilor, suntem un soi de sobolani inca ceva dinainte de .

Irina Scarlat, Revolut: Pregatim un produs pentru firme Salariile vor putea fi incasate direct pe cardul Revolut atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei

Revolut are un produs destinat companiilor- Revolut for Business- dar care nu este prezent inca pe piata din Romania. Lucram la proiectul prin care produsul va fi lansat si la noi, a spus luni intr-o conferinta Irina Scarlat Country Manager Revolut Romania. Ea a mai explicat de ce nu se pot incasa salariile direct in contul de Revolut. Salariile vor putea fi platite direct pe carduri Revolut de catre angajatori atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei. in momentul de fata Romania si Bulgaria sunt singurele tari din UE care nu permit efectuarea de transferuri cross-broder in alte monede, a explicat Scarlat.

STUDIU: Piata de spatii industriale din Romania ar putea fi afectata in urma Brexitului

Piata de spatii industriale din Romania ar putea simti efecte semnificative in urma unui Brexit dur, considera specialistii unei companii de consultanta imobiliara.

Banii lui Dancila si ceasurile de mii de euro: si le poate permite orice om modest din Romania

Viorica Dancila i-a cerut socoteala lui Iohannis pentru faptul ca are cinci case din meditatii, iar acum apeleaza la aceeasi scuza. Am dat meditatii la matematica, argumenteaza liderul PSD. in visteria familiei Dancila se afla sume generoase de bani, dar si bijuterii sau opere de arta. Un element care a atras atentia jurnalistilor in ultimele .

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )