Libnet.ro
UNICEF

08:30

Soprana Angela Gheorghiu, distinsa de Universitatea din Bucuresti cu titlul de Doctor Honoris Causa

Adevărul Adevărul,
Soprana Angela Gheorghiu, distinsa de Universitatea din Bucuresti cu titlul de Doctor Honoris Causa

Universitatea din Bucuresti va acorda luni, 29 mai, titlul onorific de Doctor Honoris Causa sopranei Angela Gheorghiu, o personalitate remarcanta a operei internationale. Ceremonia va avea loc la Palatul Facultatii de Drept al Universitatii din Bucuresti, in Sala ,,Constantin Stoicescu, incepand cu ora 12. continuă pe Adevărul

Jaf armat la o banca din Bucuresti, pe Soseaua Giurgului. Hotul ar fi fugit cu bani, nici o victima in urma incidentului

Un barbat cu identitate inca necunoscuta a jefuit joi la pranz o banca de pe Soseaua Giurgiului din Bucuresti sectorul 4), anunta Digi 24.

EXCLUSIV in premiera, liceele de elita din Bucuresti nu mai pot face in acest an Parada Absolventilor. Primaria Capitalei i-a trimis pe elevii de la Sincai si Caragiale sa defileze in curtea scolii

Liceele de elita din Bucuresti organizeaza in fiecare an Parada Absolventilor. La Caragiale e o traditie de 48 de ani, la Sincai doar de trei. Niciunul nu a mai primit insa in acest an autorizatie de la Primaria Capitalei .

EXCLUSIV. in premiera, liceele de elita din Bucuresti nu mai pot face in acest an Parada Absolventilor. Primaria Capitalei i-a trimis pe elevii de la Sincai si Caragiale sa defileze in curtea scolii

Liceele de elita din Bucuresti organizeaza in fiecare an Parada Absolventilor. La Caragiale e o traditie de 48 de ani, la Sincai doar de trei. Niciunul nu a mai primit insa in acest an autorizatie de la Primaria Capitalei .

Un taximetrist din Bucuresti, retinut dupa ce ar fi furat telefonul unui adolescent si l-ar fi tarat pe tanar 100 de metri cu masina

Un taximetrist in varsta de 22 de ani din Bucuresti a fost retinut pentru talharie calificata, el fiind acuzat ca i-a furat telefonul unui adolescent de 17 ani si ca l-a tarat pe o distanta de 100 de metri cu masina pe care o conducea, scrie News. ro.

SOCAR a deschis a doua benzinarie din Bucuresti si ajunge la 36 de statii

SOCAR a deschis in aceasta luna a doua benzinarie din Bucuresti, pe bd. Basarabia ajungand la 36 de statii de alimentare in Romania.

Presedintele unei asociatii de proprietari din Bucuresti a fost prins in flagrant in timp ce comercializa, ilegal, tigarete in subsolul blocului

Presedintele unei asociatii de proprietari din Bucuresti a fost prins in flagrant in timp ce ambala, in subsolul blocului, tutun vrac pentru a-l vinde. in locatie a fost gasita cantitatea de 187 de kilograme de tutun, potrivit Politiei Capitalei, scrie Mediafax.

Profesori si elevi, siliti sa vina la intalnire cu Iohannis, la Universitatea din Brasov. Reactia rectorului

Masuri comuniste luate la Universitatea Transilvania din Brasov, pentru vizita de luni a presedintelui Klaus Iohannis. Conducerea institutiei a declarat mobilizare generala pentru a umple aula de 500 de.

La un pas de tragedie! Tavanul unei scoli din Bucuresti s-a prabusit

La un pas de tragedie. La Scoala 141 din Rahova a picat tavanul de la ultimul etaj. Copiii nu se aflau la scoala, deoarece este Scoala Altfel zilele acestea, cu exceptia a patru fetite care au fost prinse.

Sprijinul cetatenilor este cerut pentru prinderea unui infractor care a batut grav un minor intr-un autobuz din Bucuresti (VIDEO)

Politia Capitalei apeleaza la cetateni pentru a gasi un barbat care a batut un adolescent de 16 ani in autobuz. Scandalul a avut loc intre statiile Baicului si Soseaua Iancului, din.

Perchezitii la firme de publicitate din Bucuresti si trei judete intr-un caz de evaziune fiscala

Politistii din Alba fac, astazi, mai multe perchezitii la sediile unor firme de publicitate si la locuintele unor persoane fizice din Alba, Bucuresti, Cluj si Mehedinti intr-un caz de evaziune fiscala in care reprezentantii firmelor respective sunt suspectati de evaziune fiscala prin societati de tip fantoma prejudiciul fiind estimat la peste 4 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )