Libnet.ro
UNICEF

07:15

10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II lea (I)

Adevărul Adevărul,
10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II lea (I)

Intr-unul dintre capitolele cartii 1989- Prabusirea Imperiului Sovietic, Victor Sebestyen vorbeste despre ingrijorarea cu care inaltii oficiali de la Kremlin au primit, in dupa-amiaza zilei de 16 octombrie 1978, vestea alegerii unui nou Papa. Al 264-lea din istoria Bisericii catolice. continuă pe Adevărul

CTP, la 10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II-lea: A marcat o generatie. in 1999, vreme de 18 minute, urmasul Sfantului Petru le-a vorbit romanilor in romaneste, cu eforturi care iti rupeau inima

S-au implinit 10 ani de la moartea Papei Ioan Paul al II-lea, cel mai iubit suvern pontif din istorie. Papa Ioan Paul al II-lea a fost beatificat in data de 1 mai 2011 in Piata Sfantul Petru din Roma. Slujba de.

A dat masura umanului: Despre Ioan Paul al II-lea

Fostul cardinal Karol Wojtyla, Suveranul Pontif Ioan Paul al II-lea, trecut in lumea dreptilor acum zece ani, pe 2 aprilie 2005 si beatificat in 2011, a avut parte de un destin extraordinar. A fost calauzit de un angajament total in favoarea libertatii umane. Fostul papa Benedict al XVI-lea are perfecta dreptate cand spune ca a fost un veritabil far al umanitatii, un martor plin de compasiune al tragediilor generate de totalitarism si un arhitect spiritual al tranzitiei lumii moderne catre o noua faza a istoriei. Viata si opera Papei Ioan Paul al II-lea au contribuit in chip crucial la afirmarea adevarului si demnitatii ca valori definitorii ale existentei umane.

CTP: E o caricatura de libertate sa pretinzi ca oamenii au dreptul sa-si traiasca vietile fara a tine seama de valorile morale

S-au implinit 10 ani de la moartea papei Ioan Paul al II-lea, cel mai iubit suvern pontif din istorie. Papa Ioan Paul al II-lea a fost beatificat in data de 1 mai 2011 in Piata Sfantul Petru din Roma. Slujba de.

10 ani de inchisoare pentru monstrul care si-a violat fiicele. Fiul sau, participat la incest, va sta doar cinci ani dupa gratii

Aurel Gordea, salajeanul care si-a violat fiicele, a fost condamnat vineri la 10 ani de inchisoare. Fiul sau, care a violat-o si el pe una dintre fete, a primit o condamnare de cinci ani.

Brazilia: Proteste la Rio de Janeiro, dupa ce un baiat de 10 ani ar fi fost ucis in timpul unei operatiuni a politiei

Proteste intr-un cartier marginas din Rio de Janeiro au protestat vineri fata de uciderea unui baiat de 10 ani in cursul unei operatiuni a politiei, informeaza Associated Press. Unii protestatari au aruncat cu.

Proteste violente la Rio de Janeiro, dupa ce un baiat de 10 ani ar fi fost ucis de politie

Locuitorii dintr-un cartier marginas al orasului Rio de Janeiro au protestat vineri fata de uciderea unui baiat de 10 ani in cursul unei operatiuni a politiei, unii protestatari fiind implicati in confruntari.

SRI: Un tunisian a fost declarat indezirabil 10 ani pe teritoriul Romaniei

Un cetatean tunisian a fost declarat indezirabil, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, pentru o perioada de 10 ani, dupa ce magistratii au apreciat ca acesta desfasura activitati care, potrivit legii, constituie riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale, anunta SRI, intr-un comunicat de presa.

SRI a depistat un tunisian care ameninta securitatea nationala. CAB l-a declarat indezirabil pe o perioada de 10 ani

Un cetatean tunisian a fost declarat indezirabil pe o perioada de 10 ani, au decis magistratii Curtii de Apel Bucuresti, dupa constatarea faptului ca acesta desfasura activitati care, potrivit legii,.

Un tunisian a fost declarat indezirabil 10 ani pe teritoriul Romaniei / SRI: Proces accelerat de radicalizare, sustinere deschisa fata de o grupare terorista

Un cetatean tunisian a fost declarat indezirabil, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, pentru o perioada de 10 ani, dupa ce magistratii au apreciat ca acesta desfasura activitati care, potrivit legii, constituie riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale, anunta SRI, intr-un comunicat de presa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )